Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Arka ayakları 4 tırnaklı

TurtleLover

Bronz 4 Üye
Kaplumbağamın ön pati/el lerinde 5 tırnak var arka ayaklarında 4 tırnak var 5 tane çıkma yeri var fakat 4 tırnaklı sonuncusu boş sonradan çıkar mı veya sizinkiler de öyle mi? 1 yaşında.

Cvp: Arka ayakları 4 tırnaklı

Sizinkiler 5 tırnaklı mı? Hastalık olduğunu sanmıyorum aldığımdan beri böyle genetik olabilir.

Arka ayaklar 4 tırnak. Biri aynen anlattığınız gibi parmağı deri altında var ama tırnak yok.

Ben de konuyu okuyunca dikkat ettim. Benim kapluşlarımın da arka ayakları 4er tırnaklı parmağı var ama tırnak yok.

Ben de konuyu okuyunca dikkat ettim. Benim kapluşlarımın da arka ayakları 4er tırnaklı parmağı var ama tırnak yok.

son parmakta tırnak yoktur. tabanda hareket ederken alt tırnakları tabana basıp itiyorlar kendilerini. bu biraz da iyi bir durum. bazen arka ayaklarıyla diğerini dürtüyorlar. bu tırnak olmayışı arkadakinin gözüne dalaşma işini ortadan kaldırıyor.

Geri