Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!İştahı yerindeİştah hareketi nasıl
Lambayı ve ısıtıcıyı takİştahı yerinde
YokLambayı ve ısıtıcıyı tak
Takman gerekli. Hayvanı yakmayacaksın ama yaz kış ısıtıcı açık olacak. Hava şuan sıcak da değil şuan takılı olması lazım.
Ne demek yok hayvan hasta olur
Sen benim evimin ortamını nerden bileceksin acaba hangi şehirdesinTakman gerekli. Hayvanı yakmayacaksın ama yaz kış ısıtıcı açık olacak. Hava şuan sıcak da değil şuan takılı olması lazım.
Ya dostum sen bi canlıyı bekliyorsan bu canlıya uygun koşullarda bakmak zorundasın sonuçta oyuncak değil buda bi canSen benim evimin ortamını nerden bileceksin acaba hangi şehirdesin
Terbiyeli olun lütfen adabınızı koru büyüklerinle böyle konuşammassınNe demek yok amk hayvan hasta olur
Yaşın 13?Terbiyeli olun lütfen adabınızı koru büyüklerinle böyle konuşammassın
Ne 13 ü hahahaYaşın 13?
Isıtıcı lambayı sipariş verdim zaten takacağım ısıtıcıya gerek yok ama şu arkadaş @erkyha çok bilmiş konuşuyor ben orda ısıtıcıya yok dedim çok abarttıNe demek yok iyimisin? Tamam ısıtıcı sabahları 28 derecedir akşam sabaha karşıda 27 dereceyse tamam kullanmazsin ama evin ortamı o kuru alanı ısıtmaz yani ısıtıcı lambayı kullanmak zorundasın