Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Artist

Cvp: Artist

benimkiler bir sabah ezan vakti uyanıp baktığımda bu şekilde arka arkaya ikili ikili saf tutup kıbleye doğru dönmüşlerdi. ilginç bir olaydı ezan bitince dağıldılar. dini, imanı bütün hayvanlar. bende o kadar yok.

cem abi şaka yapıyosun dimi :ff: ben bizim orda ezan başlayınca uluyan köpek vardı ezan bitince duruyodu böyle ezana 2-3 dk kala başlıyodu haber veriyodu millete :D

köpeklerde ve kurtlarda o uluma var. ama bunu gerçekten anladığından mı yoksa hopörlörün ses frekansından mı yapıyorlar bilemiyorum. her köpek yapmıyor. kurtlar içinde bir yerde izlemiştim durup dinlerler ve ulurlar denmişti.

şaka değil bu vaziyette yakaladım. hatta bizimkiler namaza duruyor diye dalgada geçmiştim. ezan sonrası dağıldıklarında şaşırdım. ben yanlarında durduğum halde yüzüme bakmadılar. başka zaman olsa yem diye camı aşındırırlardı. bunu sürekli yapıyorlar mı bilmiyorum ama o gün bu olaya denk geldim.

Hayvanlar sana mesaj vermiş işte :)
O köpek konusunda aynısını biliyorum yakınımızda. Yan yana üç bahçede de köpek var ama kangal uluyor. Yandakilerin cinsi alman kurdu.

izmirde de böyle. bazı köpekler uluyor. demekki toprak çekiyor anadolunun bağrında yetişmiş hayvan. :smile: diğerleri hıristiyan kökenli onlarda çan çalarsa ulur. :smile:

Bende onu demek istedim :) yurdum hayvanı bu konuda bile farklı :)
işin şakası bir yana hayvanlarda daha ne sırlar var.

Geri