Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!başak' Alıntı:Ben dış filtreyi yaptım herşeyini ayarladım kablosunu da yaptım internetten bulmuştum sonra fişe taktım önce herşey normaldi sonra kablo bağlantı yerinden patladı ve şarteli attırdı birde içine karbon koyma evde yapıyosn ya benim bide karbonla sıkıntım oldu tabi yine de sen bilirsin hatta yaptıktan sonra paylaşırsan elektrikle alakalı olmayan bişey olursa bende yapmak istiyorum
cem' Alıntı:Başak kafa motorunu hazır alacaksın. İzolasyon olmadığı için su teması patlatmıştır. Dua et çarpılmamışsın.
Ağustos' Alıntı:başak' Alıntı:Ben dış filtreyi yaptım herşeyini ayarladım kablosunu da yaptım internetten bulmuştum sonra fişe taktım önce herşey normaldi sonra kablo bağlantı yerinden patladı ve şarteli attırdı birde içine karbon koyma evde yapıyosn ya benim bide karbonla sıkıntım oldu tabi yine de sen bilirsin hatta yaptıktan sonra paylaşırsan elektrikle alakalı olmayan bişey olursa bende yapmak istiyorum
Başak elektriksiz nasıl olacak ki ? Hazır motorlar var onlardan alsaydın sorun olmazdı sanırım ben 120 lira maliyeti olan el yapımı filtre yapacaktım ama sonra imkansızlıklardan dolayı yapamadım .. Ama durumun benim gibiyse en güzeli el yapımı