Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

ayakları dışarda

bıdık-şıpıdık

Gümüş 4 Üye
bu gece uyurlarken onları izledim.. bıdık kuru alanda,şıpıdık yarı suda yarı kuru alanda uyuyordu.. bıdığın ayakları dışardaydı . neden böle yaptı ki ayaklarında sorun mu var acaba?:ff:

gayet nolmal bir şey nasıl rahat ederlerse öyle uyurlar bazen çok değişik pozisyonlarda uyuduklarını görüyorum benimkilerin endişelenecek bir şey yok

Cvp: ayakları dışarda

Benim uykuluda çok değişik uyuyor. :ashamed0006:

Ayakları dışarda, gözleri kapalı geziyor. Uyurgezer mübarek.

biz buna balerin duruşu diyoruz. ekseriyetle ısıtıcı lamba üzerlerindeyken yaparlar bu hareket onların en rahat hallerinde olduğunu belirtir. kemal gözlerine bak şişlik var mı göz iltihaplanması olabilir. yoksa gözleri kapalı gezmez.

cem' Alıntı:
biz buna balerin duruşu diyoruz. ekseriyetle ısıtıcı lamba üzerlerindeyken yaparlar bu hareket onların en rahat hallerinde olduğunu belirtir. kemal gözlerine bak şişlik var mı göz iltihaplanması olabilir. yoksa gözleri kapalı gezmez.

rahat yani benim kapluşum mutlu oldum bak şimdi:smile:

Geri