Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Aydınlatma

izmir

Yeni Üye
Merhaba. Aydınlatma konusunda kafam gercekten cok karısık. Uva, Uvb, genis spektrumlu led? Baktıgım her yer farklı bir sey diyor kafam allak bullak oldu. Ne farklari var? 3 ve 4 cmlik iki al yanakli kaplumbagam icin su anda ne yapmam lazim. 150 litrelik akvaryum aldim ic motor var isitici var ve rampa yerine tas aldim simdilik. Isık konusunda yardim lutfen.

Merhaba. Aydınlatma konusunda kafam gercekten cok karısık. Uva, Uvb, genis spektrumlu led? Baktıgım her yer farklı bir sey diyor kafam allak bullak oldu. Ne farklari var? 3 ve 4 cmlik iki al yanakli kaplumbagam icin su anda ne yapmam lazim. 150 litrelik akvaryum aldim ic motor var isitici var ve rampa yerine tas aldim simdilik. Isık konusunda yardim lutfen.
Buraya tıklayın Bu konuda bilgi verdim. Bir adet ısıtma lambası bir adet uvb lamba alacaksınız sadece
(Isıtma lambası öncelikli).
(uvb 9cm kabuk boyundan sonra gerekli)

Ampulleri mandallı masa lambası ile konumlandırabilirsiniz.

Linkini bıraktığım konuyu inceleyin.

Geri