Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Aydınlatmayı nasıl yapmalı?

zgzoid

Altın 2 Üye
Merhaba, daha önce roxin dalgıç aldım.Çok çabuk gümledi.Akşam aydınlatması için ne önerirsiniz? Juen'den almayı düşünüyorum.

Teşekkürler.

mailto:/pet_urunleri.aspx?kat=245&ad=balik-akvaryum-aydinlatmalari-atman-sunsun-grolux-resun

Kullanmadım ama ilk sayfadaki hava motorlu dip aydınlatmalarıda ilginç. Tabi derinlik miktarına dikkat etmeli.

Cvp: Aydınlatmayı nasıl yapmalı?

mesut akvaryum yanında priz varsa sensörlü kendinden prizli yuvarlak golf topu kadar gece lambası var. uzun sene garantisi var. ömürlü lamba. ben banyoda geceleri aydınlık olsun diye kullanıyorum. 4 senedir kullanıyorum. markası osram. vakumlu plastik içinde satılıyor. veya buna benzer sensörsüz ufak bir lamba alabilirsin. verdiği loş ışıkla hayvanların uyuma konusunda rahatsız olmalarını da önlersin.

linkini buldum, bu lamba mailto:/ev-dekorasyon-bahce/osram-ledli-otomatik-sensorlu-gece-lambasi-80739258

Cvp: RE: Aydınlatmayı nasıl yapmalı?

AEK' Alıntı:
mailto:/pet_urunleri.aspx?kat=245&ad=balik-akvaryum-aydinlatmalari-atman-sunsun-grolux-resun

Kullanmadım ama ilk sayfadaki hava motorlu dip aydınlatmalarıda ilginç. Tabi derinlik miktarına dikkat etmeli.

Emre Bey, bunlar hem pahalı hem de teferruatlı.Roxin alıp dik mi konumlandırayım Cem Bey'in dediği gibi?

cem' Alıntı:
mesut akvaryum yanında priz varsa sensörlü kendinden prizli yuvarlak golf topu kadar gece lambası var. uzun sene garantisi var. ömürlü lamba. ben banyoda geceleri aydınlık olsun diye kullanıyorum. 4 senedir kullanıyorum. markası osram. vakumlu plastik içinde satılıyor. veya buna benzer sensörsüz ufak bir lamba alabilirsin. verdiği loş ışıkla hayvanların uyuma konusunda rahatsız olmalarını da önlersin.

linkini buldum, bu lamba mailto:/ev-dekorasyon-bahce/osram-ledli-otomatik-sensorlu-gece-lambasi-80739258

Cem Bey, priz yok.Üstüne üçlü koyabilirim.O da sağlıklı olmaz.Ben sadece akşam yansın istiyorum.Az ışık olsa uyumuyorlar.

Dik konumlandırarak yapılabilir. Bence uygun.

ısıtıcı gibi dik vaziyette olunca sorun çıkmıyor. sadece tepesi su üstünde kalsın.

Teşekkürler.Öyle deneyeyim o halde.

Geri