Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Aynı akvaryumda yaşarlar mı?

Slim-Shady

Bronz 5 Üye
Arkadaşlar benim 2 tane kaplumbağam var.Bunların yanına akvaryum camına yapışan balıktan (sanırım adı vatoz çöpçü balıktı) alsam bir sorun olur mu? Yaşarlar mı?

Cvp: Aynı akvaryumda yaşarlar mı?

Kendi tecrüeme dayanarak söylüyorum ben çöpçü balığı denedim ilk bir saat sıkıntı olmadı sanırım farkında değillerdi dışarı çıktım geldim ve artık yoktu :/ araştırmalarıma göre kaplumbağaların karakterleriylede direk alakalı bende 3 adet var ikisi çok sakin balıklara sıkıntı çıkarmayan tipten ama diğeri agresif.Ama denerim dersen elinde kepçe hazır bekleyerek balığı farketmelerini bekle sonra davranışlarına bak kimisi aynı yemeği bölüşüyor bile ama zor düşük bir ihtimal sanırım.

Asla denemeyin butun omrunuzu akvaryum onunde geciremessinuz ya gayet riskli bir seydir filtreniz uygunsa temizlikte zate sorun olmaz
Bu isin risk alinacak birsey oldugunu dusunmuyorum alisma diye bir olay yoktur

Ya yok olur ya da parçalarını toplarsın balıkların, deneme bence.

balık işi risklidir. diğer detayları geçtim. kaldı ki bu balığın her tarafı kılçık kemik yüzgeç sivri kenarları var. kendilerinden sonra giren her şeyi yiyecek algısıyla yoklarlar.

Balığın hiç bir türü kaplumbağa akvaryumuna girmemeli. İçgüdüsel olarak saldırıp öldürecektir.

Geri