Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Az önce petshoptaydım

batus798

Bronz 1 Üye
İsimsiz e repotim aldim:) ve kesin ısı icin termometre aldim seranin 10 tl ye :) sanirim termonetreye gerek yoktu ama kendimi tutamadim :)

Pardon reptomin :)

Reptominde termometrede çok yerinde seçimler. Ana yem olarak reptomin bence en iyisi. Akvaryumun su ısısı derece ile zaman zaman kontol edilmeli. Seranın cam derecesini aldın değil mi Batuhan?

Cvp: Az önce petshoptaydım

sticker olanlar 6 mm'lik camlara kadar normal değerleri gösteriyor fakat daha üst kalınlıktaki camlarda etkisi azalıyor. batuhan iç derece aldığın iyi olmuş hem doğru netice için hemde uzun vadeli kullanabilirsin. hatta fiyat olarakta ucuza almışsın.

Sanirim birazdan restorandan inip tekrar bisiler bakicam isimsize :)

Seranin taklitleri yok degilmi?

sanmam juenpet'tekiyle karşılaştır. sonuçta hepsi aynı fabrikadan çıkmadır. aynı işi görüyorlar.extra paralar marka ismine gidiyor.

şimdi baktım batuhan haklısın ben vitaminin fiyatıyla karıştırmışım. kafayı ona takınca neyse en azından orjinalliği garanti oldu. güle güle kullan.

TEsekkur ederim Cem abide aklima baska bisey takildi iPhone uygulamasi var satin alacagim adi aklima gelmiyor beyaz bir ikon bir siyah cember cemberin icide beyaz ortada siyah nokta var beynim yandi aklima gelmiyor ismi kafayi yiyecegim

Geri