Crimson
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, ciddi bir sorunum var. Dün gece adını katarina koyduğum (edindiğim bilgiye göre) kırmızı yanaklı bir su kaplumbağam oldu. Sorun şu ki ben tüm forumu incelememe rağmen hala bakımı hakkında genel bir bilgiye sahip değilim. (Ayrıca bu konuyu doğru yere açtığımdan bile emin değilim) Kaplumbağam akciğer enfeksiyonu geçiriyor (sanırsam) arkadaşım onu 2-3 ay önce almıştı bulunduğu ortam gerçekten çok soğuktu ve ölüm havuzu diye adlandırılan plastik minik bir kıyısı olan klasik bakım kaplarından birinde tutuyordu. Gerçekten çok üzüldüm ve bana vermesini istedim, çünkü ev sobalıydı ve ısınma problemi vardı. Kaplumbağa da şunu gözlemledim 1. gözleri kapalı ve şiş 2. hareketsiz ve sürekli uyku halinde 3. yemek yemiyor, araştırdığım bilgilere göre bu bir akciğer enfeksiyonu belirtisiymiş, kahroldum ve inanılmaz üzüldüm. Terramicin sürülebileceğini öğrendim hafifçe gözlerine üst ve alt kabuğuna sürdüm ayrıca bugün ona internetten bir akvaryum sipariş ettim akvaryum bilgileri şu şekilde;
Kapasite:6,6L
ÖLÇÜ:215*140*280 MM
Filtre ve Aydınlatmasıyla Komple Akvaryum
maddi olarak çok bir imkana sahip olamadığımdan bu tarz bir şey alabildim. Arkadaşlar lütfen yardım edin, bu canlının ölmesini istemiyorum. Ne yapmalıyım? Ona nasıl bakmalıyım... Onu yaşatmak istiyorum...
Kapasite:6,6L
ÖLÇÜ:215*140*280 MM
Filtre ve Aydınlatmasıyla Komple Akvaryum
maddi olarak çok bir imkana sahip olamadığımdan bu tarz bir şey alabildim. Arkadaşlar lütfen yardım edin, bu canlının ölmesini istemiyorum. Ne yapmalıyım? Ona nasıl bakmalıyım... Onu yaşatmak istiyorum...