Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Balık ve kaplumbağa

toktem

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar buraya yazmadan önce biraz gözlem yapmak istedim...4 ay kadar önce kaplumbağam yalnız kalmasın diye yanına bir balık almaya karar verdim ve bakımı en kolay balık olduğu için çöpçü balıgı aldım.4 ay kadardır kaplumbağam ile beraber yaşıyorlar hatta kaplumbağamın kabuğunda gezinip kabuğunudaki pislikleride yiyor gayet iyi anlaşıyorlar hiç bir sorun yok balık beslemek isteyen olursa çöpçü balığı alıp denemesini öneririm

Her kaplumbağanın her balığa vereceği tepki aynı olmaz . Kimisi görmezden gelir kimisi de tehtid yada av olarak görüp saldırabilir .

Cvp: Balık ve kaplumbağa

şu an kaplumbağa küçük ise dokunmuyor olabilir. ama büyüdüğünde ne yapacağı belli olmaz. resler yırtıcı karakterlidir. bunu göz ardı etsek bile her ikiside kumu karıştırıp artık yerler. bu çatışma dahi çöpçü için iyi sonuç vermeyecektir. kaplumbağalar yem zamanı dahi birbirine saldıran ısıran canlılar.

Cvp: Balık ve kaplumbağa

Bundan beş sene önce bende akvaryum çok kirleniyo diye koymuştun gayet güzel anlaşmışlardı lakin babam çöpçü balığı bile ne kadar güzel duruyo diyip kaplumbağları geri verdi çiklet aldı :p:p:p:p:p:p:p:p

Sizin burda bahsettiginiz sey oznel bir yargi bunu belirleyen etkenler vardir kaplumbaganin kabuk boyu huyu oyledir vs. belki butun hayati boyunca da birsey yapmayacak tamam fakat siz burada bize bir istisnayi soyleyip kaideyi bozmamizi istiyorsunuz bir canlinin hayatini sansa birakip onu kaplumbagalarin arasina koymak bana gore degil acikcasi.

Ali Sarp benim düşüncemde aynı şekilde. Kötü sonucun çok yüksek olduğu durum için sayılı bir kaç iyi örnek baz alınmaz.

Geri