Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Balıkla bir arada yaşarmı

smy96

Bronz 4 Üye
7 cm'lik tatlı mı tatlı bir su kaplumbağam var. Kaplumbağalarla bir arada yaşayan balık türleri var mı ?

Cvp: Balıkla bir arada yaşarmı

yaşayan tür varsa ben de merak ediyorum ama sanmıyorum çünkü kaplumbağalar eninde sonunda yiyorlar vahşi hayvanlar sonuçta

Kesınlıkle yerler bır sure sonra tecrubeyle sabıt

her ikisini bir araya koymak köpekbalığı yüzen havuza girmek gibidir. bu noktada beslenme zincirinin üst halkasında köpekbalığı kaplumbağanız oluyor.

Benim kaplumbağalar küçük biraz besliyorum ben 2 sarı prenses 2 çöpçü var ilk başlarda kovalıyordu kaplumbağam ama şimdi alıştı. ama bir gün yer mi garantisi yok işte.

benim akrabam astronot balığıyla beraber besliyor ama garantisi yok ayrıca astronot ve kaplumbağa enaz 200-300 Litrelik bir akvaryum gerektirir

RES lerin balık ile beraber beslenmesi imkansız. Çok az kaplumbağa türü balık ile aynı ortamda durabilir. Örneğin Musk türleri.

Heleki çöpçü çok tehlikeli. Yutmaya kalkarsa yüzgeci sert olan bu balık boğazından geçmez. Boğulma vakası yaşanabilir.

Teşekkürler. Vazgeçtim zaten.

Geri