Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

balıklı akvaryumum :)))

mithat

Bronz 2 Üye
Arkadaşlar akvaryumuma 2 tane lepistes attım herkes yer parçalar dedi ama hiç de öyle bir durum olmadı ŞİMDİLİK ;)) akvaryumun yeni hali :)

mailto:/apd9hx.jpg

mailto:/nl8lyc.jpg

mailto:/outaio.jpg

mailto:/2edw19j.jpg

mailto:/equwow.jpg

mailto:/5k1szo.jpg

Cvp: balıklı akvaryumum :)))

bak dediğim gibi o plastik zerzavat çıkınca ne güzel olmuş akvaryum rahatlamış. istersen arkaya da (akvaryum dışına) 3 boyutlu açık renkte bir resim yapıştırdın mı, bal üstü kaymak. balıklarla da başarılar umarım iyi gider. yalnız filtre suya hava kabarcığı yapıyor mu balıklar için suya oksijen girmesi lazım. kabarcık yapmıyorsa filtre ucunu su üstüne biraz kaldırıp cama çarptır o kabarcık yapar. başarılar.

cem' Alıntı:
bak dediğim gibi o plastik zerzavat çıkınca ne güzel olmuş akvaryum rahatlamış. istersen arkaya da (akvaryum dışına) 3 boyutlu açık renkte bir resim yapıştırdın mı, bal üstü kaymak. balıklarla da başarılar umarım iyi gider. yalnız filtre suya hava kabarcığı yapıyor mu balıklar için suya oksijen girmesi lazım. kabarcık yapmıyorsa filtre ucunu su üstüne biraz kaldırıp cama çarptır o kabarcık yapar. başarılar.

filtre şelaleli benim yapıyor ever arkaya güzel bi resim olabilir gerçekten de ferah oldu akvaryum teşekkür ederim ;)

Gerçekten ferahlamış. Daha rahat yüzerler artık :)
Balıklar konusunda ben umutlu değilim ama kaplumbağalar yavru olduğu için bir süre rahat bırakırlar.

Sanırım bi ısıtma lambası konusu kaldı.

Lepistesler tek lokmalık gibi duruyor valla aman dikkat :D Büyük balık koysaydınız hiç sorun olmazdı ama siz gene de kuyruğunun tadına baktıkları an balıkları bulamazsınız söyliyim:smile:

Cvp: RE: balıklı akvaryumum :)))

AEK' Alıntı:
Gerçekten ferahlamış. Daha rahat yüzerler artık :)
Balıklar konusunda ben umutlu değilim ama kaplumbağalar yavru olduğu için bir süre rahat bırakırlar.

Sanırım bi ısıtma lambası konusu kaldı.

aynen sadece ısıtma lambası kaldı onuda buldum sayılır juen de JBL Reptil Spot Neodyum Ampul 60 W ideal olsa gerek :))

banyoterligi' Alıntı:
Lepistesler tek lokmalık gibi duruyor valla aman dikkat :D Büyük balık koysaydınız hiç sorun olmazdı ama siz gene de kuyruğunun tadına baktıkları an balıkları bulamazsınız söyliyim:smile:

balıklar zaten hız şimdilik bir sıkıntı yok bakıcaz artık ilerde ne olur :))

JBL Reptil Spot Neodyum benim tüm akvaryumlarımda kullandığım lamba. Kuru alanı ısıtma önemli, ilk fırsatta halloldumu tamamdır.

Geri