anıl bey
Bronz 5 Üye
Herkeze merhaba öncelikle bu gun akvaryumu temizlemek için işe kalkıştım ki başıma neler geldi ilk olarak bütün taşları falan çıkardım ayrı ayrı kaba koydum daha sonra akvaryumu tuzlu su ile ovalayıp yıkadım döktügüm suyun ıçerisinde 3 4 tane mailto:/z4aWWj şu resimde olduğu şekilde artık kurtçuk mu diyim parazit mi diyim siyah kıl tanesi gibi haraket eden şeyler gördüm daha sonra bunun nerden geldiğini bakıyım derken ilk aklıma taşlar geldi ve siyah kocaman bir taşım var içinde delikleride var cem bi ara o taş delikli olmasın gibi birşey söylemis idi fakat benim imkanım su an yok o yüzden başka bir taş alamadım taşımda şu sekil mailto:/l1d2yB taşı cıkardım attım büyük bi ihtimal bunların oluşmasına sebebiyet veren bu cunku kaba koydugumda yıkamak için bi kac tane daha döküldü delikli oldugu için içinde üremişler sanırsam akvaryumum önceden bu şekildi mailto:/bbrADn şimdi taşsız böyle mailto:/81M08r bu dipteki taşlarda bunun oluşumuna sebep olur mu ilk fırsatta kumda alıcam fakat su an bunun içinde pek bir vaktim yok evimden cok uzak mesafede kalıyor bunun dışında sağlıkları yerinde baya hareketliler biraz fazla verdigim yemleri artık azalttım iyice şisemesinler obez oluyor gerek forumdaki sizin yardımlarınız danıstıgım şeyler sayesinde teşşekür ederim mailto:/5Vgrgq 7 aydır bırlikteyiz alexandır ve mia ile birlikte isimleride ilk aldıgım gün koymustum içime doğmus biri erkek biri dişi veterinerde öğrendim : buda ilk günümüzde çekilmis bir resim baya uğraştım ve özendim acıkcası bi çok canlıdan daha özel olduklarını düşunuyorum değer kıymet biliyorlar mailto:/goqzP3 ben böyle herşeyimizi yazdım anlattım umarım hoşunuza gider verilen cevaplarlada sizin işinizi görür ileriki zamanda tekrar teşşekürler lütfen kurtçuklar bida cıkar mı taşı attım ama yazarsanız sevinirim ayrıca ne gibi zararı olur farkedene kadar muhtemelen 3 4 gündür var o şeyler