samet52
SKF Delisi
Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum son zamanlarda kaplumbağalara saçma sapan şeyler yedirenler görüyorum ayrıca yemin boyutunu bilmeden alıp da kaplumbağası büyüyemeden kullanamayan da var hem de bazı yemler neye yarıyor diye sorular da var burda elimdeki yemlerle bu soruları cevaplamaya çalışıyorum farklı yem aldıkça güncellenecek.

JBL Agil Stick
Kaplumbağalar için, kemik gelişimini destekleyen, stick yem

JBL Rugil Stick
Küçük su kaplumbağaları için, mini stick yemdir.

JBL Calcil Stick
Tüm kaplumbağalar için, kalsiyum içerikli stick yemdir.

JBL Energil
Kaplumbağalar için, doğal ve bütün halde balık karides karışımı

Sera Raffy P
Tüm su kaplumbağalarının günlük beslenmelerini için yüzen çubuk yemler.

Sera Raffy Mineral

Tatlı su kaplumbağaları ve diğer sürüngenler için bol enerjili yem.
Sera raffy Mineral, bütün önemli vitaminleri ve amino asitleri içerir.
Yüzen tabletler kalsiyum ve diğer mineraller bakımından zengindir
Tetra ReptoMin Stick
Su kaplumbagalarinin beslenme aliskanliklarina uygun olarak gelistirilmis, saglikli, lezzetli stick formda ana yem.
Kaplumbaganiz için tüm gerekli besinleri içerir.
Zengin kalsiyum içerigi sayesinde, saglikli bir kabuk olusumu ve güçlü kemik gelisimi saglar.

Sera Raffy Vital
Kara kaplumbağaları ve ot-obur sürüngenler için şifalı bitkiler. sera raffy Vital, tüm otobur sürüngenler tarafından memnuniyetle kabul edilen bitki ve yem tabletlerinin bir karışımıdır.

Sera Reptil Professional Carnivor
Sera reptil Professional Carnivor küçük su kaplumbağaları gibi etçil sürüngenler için yeni bir iç içe yemdir.
Dış kısım yüksek kalitede proteinler ve yağlar içerir.
İç kısım gerekli vitaminler ve mineraller içerir bu da su yosunları gibi direnci artırır.
En uygun hale getirilen kalsiyum / fosfat oranı kabukta ve kemiklerde sağlıklı bir gelişim sağlar.

Jbl Probaby
Minik kaplumbağalar için çok küçük boyutlarda karides

Pets family turtles stick
Petshohların kaliteli olarak tanıttığı ama aslında çöp olan yemler kullanmıyorum önermem

Gemma turtles stick
Pets familyden iyi sera ve tetradan kötü bir yem acil ihtiyaçlarda kullanılabilir . Ben sera bittiğinde kullanmıştım.

JBL Agil Stick
Kaplumbağalar için, kemik gelişimini destekleyen, stick yem
JBL Rugil Stick
Küçük su kaplumbağaları için, mini stick yemdir.
JBL Calcil Stick
Tüm kaplumbağalar için, kalsiyum içerikli stick yemdir.
JBL Energil
Kaplumbağalar için, doğal ve bütün halde balık karides karışımı
Sera Raffy P
Tüm su kaplumbağalarının günlük beslenmelerini için yüzen çubuk yemler.
Sera Raffy Mineral
Tatlı su kaplumbağaları ve diğer sürüngenler için bol enerjili yem.
Sera raffy Mineral, bütün önemli vitaminleri ve amino asitleri içerir.
Yüzen tabletler kalsiyum ve diğer mineraller bakımından zengindir
Tetra ReptoMin Stick
Su kaplumbagalarinin beslenme aliskanliklarina uygun olarak gelistirilmis, saglikli, lezzetli stick formda ana yem.
Kaplumbaganiz için tüm gerekli besinleri içerir.
Zengin kalsiyum içerigi sayesinde, saglikli bir kabuk olusumu ve güçlü kemik gelisimi saglar.
Sera Raffy Vital
Kara kaplumbağaları ve ot-obur sürüngenler için şifalı bitkiler. sera raffy Vital, tüm otobur sürüngenler tarafından memnuniyetle kabul edilen bitki ve yem tabletlerinin bir karışımıdır.
Sera Reptil Professional Carnivor
Sera reptil Professional Carnivor küçük su kaplumbağaları gibi etçil sürüngenler için yeni bir iç içe yemdir.
Dış kısım yüksek kalitede proteinler ve yağlar içerir.
İç kısım gerekli vitaminler ve mineraller içerir bu da su yosunları gibi direnci artırır.
En uygun hale getirilen kalsiyum / fosfat oranı kabukta ve kemiklerde sağlıklı bir gelişim sağlar.
Jbl Probaby
Minik kaplumbağalar için çok küçük boyutlarda karides
Pets family turtles stick
Petshohların kaliteli olarak tanıttığı ama aslında çöp olan yemler kullanmıyorum önermem
Gemma turtles stick
Pets familyden iyi sera ve tetradan kötü bir yem acil ihtiyaçlarda kullanılabilir . Ben sera bittiğinde kullanmıştım.