Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Bebek kaplumbağalar

smrotx

Bronz 4 Üye
[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HCDpLd2PHbc[/video]Bunlar yenimi doğmuş  :D

Cvp: Bebek kaplumbağalar

İlk başda elli kuruş kadar büyüklüğe sahip oluyorlar. Ama çok çabuk büyüyorlar :)

Çok güzeller Vallahi hele o en baştakinin kafasıyla kabuk boyu aynı :D

Boylari gercekten yeni dogmus gibi yalniz gobek bag izleri kaybolmus buyuzden ben yeni dogmadiklarini dusunuyorum birde videoda dwarf demis cuce demek dogru midur bilmem ama benim ilgimi cekti.

göbek bağı elemanın parmak altında değilse en az 3 aylıklar. ki göbek bağı alt bağanın tam ortasında olur. en soldaki biraz biçimsiz yapıya sahip gensel bir durum. ama göbek bağı gözüküyor. hayvanlar yavru. tırnakları ufak. cüce olsa kabuk yapısında belirgin şekil bozukluğu gözükürdü.

Ikinci hayvanin alt kabukta aynen bende farkettim abi onda net degil ama ilkinde cok net olarak kapanmis.

(snapper) miraç''da baksın. yumurtadan yavru aldı. en net o bilir.

ucuz mandallı lamba konusuna yazdım.

Cem abi bunlar cüce kaplumbağalar videoyu bu sebepten koymuşlar zaten. Turtle source un yeni ürettiği genetik mutasyonlardan biri

öyle ise bir açıdan iyi olur. büyüdükleri için alanlar, ilgilerini kaybedip atmazlar. üreme olmaz akvaryum genişletme derdi olmaz.

diğer açıdan da hayvanlara yazık. vücut ve kabuk yapılarını oranlarsak. hayvanların organlarının sıkışıp ölme durumları da söz konusu. en azından en soldaki için durum öyle gözüküyor. küçük olmalarının hastalığa karşı direnç kaybına neden olması var. yağlanma olanağı yine kabuğa sıkışması demek. kısaca ömürleri pek uzun olacak gibi gözükmüyor.

Evet Cem abi malesef bazı genetik mutasyonlar canlıların hayatını tehlikeye sokuyor...

Galiba küçükken şirin ve tatlı oldukları için alınan bu hayvanlar kısa sürede hızlı büyüdüklerini öğrenen çekinmiş alıcıyı piyasaya kazandırmaya yönelik yapılmış bir çalışma.Hayvanları anahtarlık yapan insanoğlundan masum bir hareket.

haklısın kadir hayvanlar küçükken tatlı diye aldanıp alıyorlar sonra biraz büyüdü mü beğenmeyip atıyorlar...olan hayvanlara oluyor

Geri