Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

benim kapluşlarım ve akvaryumları :)

flora11

SKF Delisi
işte bunlar da benim bıdıklarrım :) Shrek , Fiona ve Şımarık sizce akvaryumum nasıl ?

Bu arada özür dilerim konuyu yanlış yere açmışım yeni üye oldum da

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0009.jpg
    Fotoğraf-0009.jpg
    330.3 KB · Görüntüleme: 196
  • Fotoğraf-0008.jpg
    Fotoğraf-0008.jpg
    296.5 KB · Görüntüleme: 158
  • Fotoğraf-0010.jpg
    Fotoğraf-0010.jpg
    235.5 KB · Görüntüleme: 154
  • Fotoğraf-0011.jpg
    Fotoğraf-0011.jpg
    293.3 KB · Görüntüleme: 140
  • Fotoğraf-0012.jpg
    Fotoğraf-0012.jpg
    251 KB · Görüntüleme: 170
  • Fotoğraf-0013.jpg
    Fotoğraf-0013.jpg
    306.9 KB · Görüntüleme: 152
  • Fotoğraf-00013.09.2012.jpg
    Fotoğraf-00013.09.2012.jpg
    287.4 KB · Görüntüleme: 143
Cvp: benim kapluşlarım ve akvaryumları :)

Maşallah çok güzeller.Peki kavga etmiyorlar mı? Ben 2 taneyi birarada tutamadım.

genel mana da güzrl bi yaşam alanı ama bence suyunu biraz daha artırabilirsiniz...

zgzoid' Alıntı:
Maşallah çok güzeller.Peki kavga etmiyorlar mı? Ben 2 taneyi birarada tutamadım.
hayır hiç kavga etmiyorlar Şımarık ( ısıtıcının arkasındaki ) bana sonradan gelmişti arkadaşım bakamadığı için yaklaşık 7 ay önce bana verdi Shrek ( en büyük olan ) onu başta biraz dışlamıştı hatta ilk ay 1-2 kere ısdığını gördüm ama bir daha hiç yamadı hepsi birbirlerine alıştılar sanırım bu konuda şanslıyım çünkü internette kavga eden kaplumbağaları çok duyuyoruz anlaşamayıp da vermek zorunda kalanlar veya sizin gibi ayıranlar ...

kaplumbuğur' Alıntı:
genel mana da güzrl bi yaşam alanı ama bence suyunu biraz daha artırabilirsiniz...
teşekkür ederim yorumunuzu dikkate alacağım

Valla benımde 3 mınık res'ım bır aradalar daha hıc kavgalarına sahıt olmadım

suyu yukardan 10-15 cm arası kalacak kadar yükselt. yani en büyük kaplumbağanın tırmanamayacağı kadar. dış filtre kullanıyorsun galiba, uçlarına özellikle kirli suyu çekene tül bağlarsan iyi olur, hortum dar ama kazara ayaklarından biri içine girerse su üstüne çıkamayabilir ve boğulabilir.

büyük taşın kötülüğü arasına pislik girerek bakteri üretmeye müsait olması ve buda tosbaların enfeksiyon kapmasına sebep oluyor. yakın zamanda ince kuma geçersen iyi olur.

Güzel kaplumbağalar ve akvaryum. Sizi 4-5 ay daha götürecektir. Cem' e katılıyorum. Bunları dikkate alırsanız daha iyi bir ortam oluşur.

yorumlar icin çok tesekkür ederim cem bey şu an su seviyesi yaklasik 20 cm var yukardan biraz daha arttırırım evet dış filtre kullanıyorum dediğiniz gibi borunun ucunda ayaklarının sıkışmaması için bir aparat var zaten ve kum tavsiyesi için de teşekkür ederim düşüneceğim ve diger herkese yorumlardan dolayı teşekkür ederim

Geri