Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Benimkilerin boy tablosu

asi kız

Bordo Bereli
Slm benimkiler sagliklimi boy uzaması yaşıyor?mailto:/MpbLy6.jpgmailto:/Zka7V0.jpg[/url[url=mailto:/OA57B5]mailto:/OA57B5.jpg[/url[url=mailto:/8Z3DQV]mailto:/8Z3DQV.jpg[/url[url=mailto:/o3ar82]mailto:/o3ar82.jpg

Ayda 0.5 cm uzama normal. Üstü iyi değil. Mevsimsel veya hastalığa bağlı durağanlık olabilir.

Cvp: Benimkilerin boy tablosu

Anladım abi normal uzuyorlar yanı ama erkekler uzamasına rağmen kilo almıyor neden aceba abi?yanı isyanlarında bir sorun yok maşallah ne versem yiyorlar ama kilo alıyorlar dişilere 2tane fazladan yem versem kilo alıyorlar ne yapmam lazım?

Abi rainbow dışındakiler 2012_2013yilinda geldiler disilerden biri adı fıstık olan 5ayda kabuk boyu 10 cm oldu o çabuk büyüyen cinstenmis otellerinden yine hızlı büyüyor gibime geliyor bu olabilirmi sende?

Ötekilerden hızlı buyurmu tekrar?

Hayvan bütün enerjiyi büyümeye harcadığı için yağ bağlamaz. Diğer taraftan hayvanların yüzerek enerjisini atması lazım. Hayvanın büyüklüğüne göre akvaryum yetersiz kalırsa hareket kabiliyeti kısıtlanır. Bu da yağa döner. Büyük hayvanlarda boy uzaması 10 cm öncesine göre yavaş seyreder.

Anladım abi buyutucem akvaryumu bu şart kaplumbanin büyümesi ile akvaryumun boyu birbirine bâgli

Ben ısıtıcı alam yeniden çelik gövdeli eskisi çam gövdeli onuda plastik kapta baktığımızda kaplumbağa ya kullanicam sorum su abi o ısıtıcı o plastiği eritirmi?

Su içinde iken birşey yapmaz. Ama camını kırabilirler.

abi benim o bir tane saldırgan dışı vardıya hani hatırladınmı bilmem onun için kullanıcam kabın yan kısımlarına koysam tepesine tırmanıp kaçar dıye taban kısmına yerleştirmeyi düşündüm ondan sordum

Geri