Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Beslenme önerisi

Bkck

Yeni Üye
IMG_4656.jpeg
kabuk boyları 4 cm olan 2 tane kaplumbağam var normalde sabah akşam yarımşar adet tetra ve 3 er adet gammarus veriyorum az mı normalmi bilemedim sizce ne kadar vermeliyim birde mineral yem aldım onuda haftada 1 sabah akşam vermeyi düşünüyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

Foruma hoşgeldiniz.

Tetra reptomin un kurdu biçiminde ise 2 adet verin. Gammarusu 6-7 adet. İçi boş.

Mineralin acelesi yoktu. Ama açtıysanız haftada 2 öğün, öğün başı 3 adet verin. Açmadıysanız 6 cm kabuk boyuna gelinceye kadar buzdolabında saklayın.

Repto yerine tropical axolotl yada omega one juvenile turtle sticks yemlerinden birini alırsanız daha uygun olur. Bunlar yavrular için ufak boyutta yemlerdir. Reptomine de 6 cm kabuk boyu itibariyle başlarsınız.

Foruma hoşgeldiniz.

Tetra reptomin un kurdu biçiminde ise 2 adet verin. Gammarusu 6-7 adet. İçi boş.

Mineralin acelesi yoktu. Ama açtıysanız haftada 2 öğün, öğün başı 3 adet verin. Açmadıysanız 6 cm kabuk boyuna gelinceye kadar buzdolabında saklayın.

Repto yerine tropical axolotl yada omega one juvenile turtle sticks yemlerinden birini alırsanız daha uygun olur. Bunlar yavrular için ufak boyutta yemlerdir. Reptomine de 6 cm kabuk boyu itibariyle başlarsınız.
Biraz yemek seçiyorlar açıkçası bitek tetrayı çok severek yiyorlar bende kırıp veriyorum ama sorun olucaksa tabi hangi mama daha iyi olucaksa onu vereyim

Reptoyu yiyorlarsa verin. Diğer yemlerin yemesi kolay protein oranı yüksek. Yavrular için önerdiğim yemler. Çeşit anlamında birini alabilirsiniz. Omega juvenile 7 cm kabuk boyuna kadar gidiyor ondan sonra adult olana geçiyoruz.

Reptoyu yiyorlarsa verin. Diğer yemlerin yemesi kolay protein oranı yüksek. Yavrular için önerdiğim yemler. Çeşit anlamında birini alabilirsiniz. Omega juvenile 7 cm kabuk boyuna kadar gidiyor ondan sonra adult olana geçiyoruz.
Tamamdır onlardan birini de alayım o zaman çok teşekkür ederim

Geri