moryel_hale
Yeni Üye
herkese slmlar;
bir çok sitede su kaplumbağasının beslenmesi ile bilgi okudum. fazla yedirmeyin diyor, obez olur, bir çok hastalık olabilir diyor, belki haklılar fakat benim kaplumbağam hiçbir türlü doymuyorki, hem gözleri hem de kulaçları ile sürekli beni takip ediyor, yem kutusunu görünce deliriyor, parmağımı yemek sanıp ısırıp duruyor,kendi dışkısını bile yer durumda
bunun yanında hiperaktif.. hiç durmadan gece gündüz sürekli deli gibi yüzüyor, çırpınıyor, oyun oynuyo.. atlıyo, zıplıyo.. bi de çok güçlü.. bu durumda normalden daha fazla yeme ihtiyaç duyması normal değilmidir?? sanırım 1 yaşını biraz geçmiş durumda..normal stick yemlerden veriorum.. başı büyüklüğünde diye yazmışlar sitelerde.. ama sonra bi bakıyorum sabah 7, akşam 7 yem vermiş. bu kafa büyüklüğü nasıl oluyor? bana göre yemlerinden 30 tanesi benim kızımın kafası kadar.. fakat bu yem miktarı bile yetmiyor..acil bu konuda yardım alırsam hem kendim hem de kızım mutlu olcaktır..
bir çok sitede su kaplumbağasının beslenmesi ile bilgi okudum. fazla yedirmeyin diyor, obez olur, bir çok hastalık olabilir diyor, belki haklılar fakat benim kaplumbağam hiçbir türlü doymuyorki, hem gözleri hem de kulaçları ile sürekli beni takip ediyor, yem kutusunu görünce deliriyor, parmağımı yemek sanıp ısırıp duruyor,kendi dışkısını bile yer durumda