Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Beslenme yem yaşam

medcezir'e katılıyorum.O boyda bir akvaryumu en iyi dış filtre temizler.Hem dış filtre olursa kum da koyabilirsin.Güzel durur.

Dış filtre alamazsan güçlü bir iç filtre idare eder.Şu anda hala iç filtrem var.1,5 ayda suyu değiştirmem yeterli oluyor.

Saatte 400 litre su kapasitesi olan bir şelale filtre daha önce kullanmadım ama bir şey söylemem.100*35 benim akvaryum.

sence benim işimi görür mü yoksa daha kuvvetlisinimi alıyım bana önerdigin varsa söylermisin güç litre fln?

CT Atman HF 400 Şelale Filtre araştırmalarıma göre işinizi görebilir.Ben daha önce askı filtre kullanmadım yaptığım araştırmalarda bu filtreyi buldum.
Rs Electrical RS 703 iç filtre kullanıyorum ben ama 2 hafta içinde bir dış filtre almış olacağım.

Geri