Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Beslenme

Basakk

Yeni Üye
Kaplumbağam 6cm den uzun 8cm civarı Şuan ben kafa hacmi kadar günde verilmesi lazım denince 15 tane falan veriyorum sabahları
Sanırım az veriyorum az önce okudum başka bir başlık altında acaba tahmini kaç stick yem vermem gerek bakabilir misiniz

Ekli dosyalar

• 7DFBD855-4D48-4615-BE83-FF737B71267D.jpeg
    7DFBD855-4D48-4615-BE83-FF737B71267D.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 10
Günde tek öğüne düşeceksiniz 20 civarı verin. Tek tek atın. Doygunluk noktasında sayıyı tesbit edin. 20'yi aşmayın.

Günde tek öğüne düşeceksiniz 20 civarı verin. Tek tek atın. Doygunluk noktasında sayıyı tesbit edin. 20'yi aşmayın.
Evet günde tek öğüne düşürmem lazımmış sanırım normalde sabah 6 7 tane verip akşamda 6 7 tane veriyordum 6cm kabuk boyunu geçtiğinde tek öğüne düşülmeli demişsiniz tek tek vermeyi deniyorum ama doygunluk falan yok yani bütün yemi versem hepsini yicek

8 cm kabuk boyu sonrası tek öğün. 6 cm kabuk boyu sonrası yem çeşidi artar.

Fazla yerse hazımsızlık çeker ve kusabilir.

Geri