Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Beslenme

Sibel 01

Gümüş 1 Üye
Cem bey merhaba yeniden codim temmuzda gelmişti yani 7 8aylık oldu kabuk boyu 11cm oldu biraz mamaları hepsinden var sizin verdiginiz listeyi tam uyguluyorum bi cammarus stik hala bulamadık dondurulmuş karides haşlıyorum gammurus günlerinde yumurta beyazı salatalık marul ve elma veriyorum maşalah şimdilik akvaryumu sık temizliyoruz dış filtreyi akvaryumu degilitirip öyle takacagız. İdare ediyoruz şimdilik codi biraz daha büyüsün sizde öyle demiştiniz iç filtre var ama deri atıkları ve büyüdükce daha çok kirleniyor sıkca yemek için başka birşey ekleyeyim mi akvaryumu temzileniyor üşümesin diye beza koydum bakın oglum büyüdü
20241219_204059.jpg

20241219_204059.jpg

Hayvan gayet güzel. Kabuk kalınlığı da yerinde. Şekli şemali de güzel duruyor. Tek tük ufaklıktan kalma plakaları duruyor.

Yem ve yiyeceklere aynen devam edin. Dondurulmuş karides verdiğinize göre gammarusa gerek yok.

Hayvan gayet güzel. Kabuk kalınlığı da yerinde. Şekli şemali de güzel duruyor. Tek tük ufaklıktan kalma plakaları duruyor.

Yem ve yiyeceklere aynen devam edin. Dondurulmuş karides verdiğinize göre gammarusa gerek yok.
Tşkler çok sevindim

Cem bey bizde üç çeşit mama var ama resmini gönderecegim bir heidye gönderilmiş sizce nasıl bundan da alayımı bizde toropikal raffy ve repto var bu resimdekinden de alayım mı
20241221_093333.jpg

Tropical biorept W ile supreme young içerik olarak aynı. Biorept W yada sera carnivor varsa gerek yok.

Geri