Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!cansel_4yuz' Alıntı:Kaplumbağam 2 buçuk yaşında 3-4 tanede küçük karides veriyorum günlük olarak vitaminde kullanıyorum ama ek olarak birşeye gerek var mı bana doymuyor gibi geliyor ?
ömür' Alıntı:Sebze yemeye alıştır.Hiç doymayan kaplumbağalara sınırsız sebze takviyesi yapmalısın.Gerçi hiçbir kaplumbağa yemeyi durdurmaz.
batukar' Alıntı:ömür' Alıntı:Sebze yemeye alıştır.Hiç doymayan kaplumbağalara sınırsız sebze takviyesi yapmalısın.Gerçi hiçbir kaplumbağa yemeyi durdurmaz.
benim kaplumbagalarım yavru ve hep açlar onlara istediğim kadar sebze verebilirmiyim![]()
ömür' Alıntı:batukar' Alıntı:ömür' Alıntı:Sebze yemeye alıştır.Hiç doymayan kaplumbağalara sınırsız sebze takviyesi yapmalısın.Gerçi hiçbir kaplumbağa yemeyi durdurmaz.
benim kaplumbagalarım yavru ve hep açlar onlara istediğim kadar sebze verebilirmiyim![]()
İstediğin kadar ver...Kötü yanı akvaryumun çabuk pislenir ama kaplumbağalar için en sağlıklısıdır bu..Kıvırcık-marul takviyesi ile başlayabilirsin..Forumda hangi sebzeler zararlı hangi sebzeler yararlı onuda öğren![]()
cansel_4yuz' Alıntı:karidesin ana yem olmadığını biliyorum ama proteinsizlikten kabuğunun şekli değişmişti ve 2 buçuk senedir besliyorum bazı şeyleri biliyorum karides yemektede hiç hastalanmadı