Merhabalar...Kaplusumla tam olarak 7 aydir beraberiz bugun 7. ayimizi doldurduk.Fakat bir sorunumuz var,kaplusumun kabugu asagidaki fotograflarin oldugu sekilde.Ve 5 aydir bu durumda.6 cm boyunda.Ama bu beyazlıklar,kabugun kalkık gibi durması hala neden gecmedi anlamıyorum.Kabuk degisimimi bilmiyorum ama kabuk degisimi bu kadar zamandır neden gecmez anlamıyorum.Ekipmanlarımız tam akvaryumum cok buyuk degil orta boyutta 30 liralık olan akvaryumlardan kac litre oluyor bilmiyorum.Isıtıcım 28 dereceye ayarlı acaba akvaryum fazla buyuk olmadıgından su sıcakmı oluyor ondanmı bu durumda bilmiyorum.Anlayacagınız kafamda bir sürü soru var yardımcı olursanız sevinirim.Baska hic bir sikayetimiz yok istahımız son gaz devam ne bulsa yiyor Kabugu gayet sert.Ve cok hareketliyiz.Sadece bu kabugun sorunu beni rahatsız ediyor cevaplarınızı bekliyorum....
Bu ust kabuk
Buda alt kabuk herhangi bir pembelik yok ama bu kahverengi lekeleri cozmus degilim uzun zamandır varlar.yardımlarınızı bekliyorum
Bu ust kabuk
Buda alt kabuk herhangi bir pembelik yok ama bu kahverengi lekeleri cozmus degilim uzun zamandır varlar.yardımlarınızı bekliyorum