Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Bilgilendirebilirmisiniz

Upshella

Yeni Üye
bebek kırmızı yanaklı su kaplumbağası hediye geldi şuan sadece kare cam akvaryumda vermişler boyuna uzun enine çok küçük yeterli olmadığını biliyorum ama ne zamana kadar idare edebilirim ve aşağıdaki kiti almam yeterli olur mu?Şuan yemek yemiyo sıcaklığı korumak için suyu sürekli yenilemelimiyim çoK az koyuyorum suyu bu akvaryuma ısıtıcı alsam bile suyla tamamen erişimi olmiyicak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
F1EA12DD-015A-4586-90E4-E23A5C734439.jpeg

Ekli dosyalar

• 19EA01B9-D0FB-4956-A5D3-F3C2AD213AF4.png
    19EA01B9-D0FB-4956-A5D3-F3C2AD213AF4.png
    1,022.6 KB · Görüntüleme: 6
Merhabalar ,

Sıcak su eklemesi yapmayın su sabit ısıda olsun.

Hayvan geleli kaç gün oluyor?

Hayvana hangi yemleri veriyorsunuz?

Bu kitler para israfından başka bir şey değil sakın almayın.

Düz dikdörtgen akvaryum alacaksınız en az 30 litre olmak üzere 50-60-80-100 ne kadar büyük alırsanız o kadar uzun süre gider.

Akvaryumu aldıktan sonra kaç litre olduğunu yazın size filtre ve su ısıtıcı önerelim.

Kare dediğiniz akvaryumda kuru alan bulunuyor mu ve kaç litre?

Isıtma lambanız yoksa mutlaka ısıtma lambasını bir an önce temin edin.
Bu konudan bilgi alabilirsiniz :

Merhabalar ,

Sıcak su eklemesi yapmayın su sabit ısıda olsun.

Hayvan geleli kaç gün oluyor?

Hayvana hangi yemleri veriyorsunuz?

Bu kitler para israfından başka bir şey değil sakın almayın.

Düz dikdörtgen akvaryum alacaksınız en az 30 litre olmak üzere 50-60-80-100 ne kadar büyük alırsanız o kadar uzun süre gider.

Akvaryumu aldıktan sonra kaç litre olduğunu yazın size filtre ve su ısıtıcı önerelim.

Kare dediğiniz akvaryumda kuru alan bulunuyor mu ve kaç litre?

Isıtma lambanız yoksa mutlaka ısıtma lambasını bir an önce temin edin.
Bu konudan bilgi alabilirsiniz :
Bugün 2. Gün floppy sticks yemi kuru yer yok dışarıdan bişey koymak sakıncalı olur diye çok az su koydum -yürüyebileceği kadar- akvaryumu gidip petshop dan alıcam bana boyut ve diğer şeyler için öneri verebilirimisiniz özellikle sakınmam gereken markalar neler. şuan için böyle durması tehlikeli mi

O ürünü sakın almayın. Yavru hayvan için birkaç aydan öte gitmez.

Akvaryumun genel resmini atın bakalım. Kuru alan su ısıtıcı ve ısıtma lambası olması şart. Arkasından iç filtre.

Akvaryumun genel resmini atın bakalım. Kuru alan su ısıtıcı ve ısıtma lambası olması şart. Arkasından iç filtre.
yarından önce alamam aldıktan sonra akvaryumu atıcam siteden ısıtıcı-ışık kuru alan için bilgi aldım.şuan böyle duruyo sorun olurmu yada suyu tamamen boşaltayım mı bide ne versem yer
CA3AD785-F48C-40DE-92D8-C372D435034A.jpeg

Yem olarak herhangi bir markanın gammarusunu alın. Yanına da tropical biorept supreme young ya da omega one juvenile turtle yemden birini alın.

İnternetten almanızı tavsiye ederim site fiyatlarını karşılaştırıp öyle alın. Atakanpetshop diğerlerine göre nispeten daha ucuz oraya da bakın.

Akvaryum ufak buna kuru alan koyunca hareket alanı kalmaz. En az 2 katı nüyüklükte akvaryum alın. Ona göre su ısıtıcı ve filtre önerelim. Buna lamba hariç ne alınsa çöp olur.

Geri