Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Bilinçsiz Kuzenim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cvp: Bilinçsiz Kuzenim!

Ayy yazık ya kıyamam :( Veterinere falan götür :(

Buradan hakaretler ederek maalesef bir yere varamayız.
Bize düşen bu tip manzaralarla karşılaşmamak için etrafımızda ki insanları da bilinçlendirmek.

Hakaret içeren mesajları temizledim.
Seviyeyi koruyarak devam edelim sohbete her ne kadar zor olsa da.

Kuzeninizin yardım alması şart. Bir çocuk olarak yaptıkları normal değil maalesef :(.

Haklısın arzu abla bu tip insanları bilinçlendirmeliyiz ama bilinçlenmiyorlar malesef şimdi veterinere götürüyorum.

Alper bey lütfen tahrik edici şeyler söylemeyelim. Burada bu durumdan rahatsız olan tek kişi siz değilsiniz.

Hepimiz bu durumdan rahatsız olduk veteriner kapalıymış kaplumbağayı şu an hazır suyu damlalıkla damlattım ağzına bakalım durumu düzelecek mi :(

İşkence konusunda bu kadar yaratıcı fikirleri olan birini ilk defa gördüm, ailesi geldiği zaman babanlarla beraber bir aile ziyareti yapın ve durumu anne babasına açıkla, bu kadar olmaz.

Testere katılıyorum kaçkere anlattık ama çocuğa nederlerse desinler işkence ediyor tavşanı ayaklarından bağlayıp aşağı sarkıtmıştı ip kopmuştu tavşanın bacağı kırılmıştı bizde veterinere götürmüştük onu sahiplendirdim sonradan birine

Peki bu çocuğa kim hayvan alıyor, para vermesinler veya almasınlar. Para biriktirip alırsa da eve geldiği zaman hayvana el koysunlar. Anne babanın büyük ihmali var diye düşünüyorum.

Aynen dayanamıycağız bu çocuğa :(

Yaptığı densizlikler bitmiyorki bize geldiğinde semenderin akvaryumuna böcek zehiri sıkmıştı onun yüzünden kocaman akvaryumu yıkamak temizlemek zorunda kalmıştım :( anne baba para vermiyor zaten yasak ona kendisi biriktirip alıyor

Artık tamam yani anladık cani olduğunu kuzeninin daha fazla anlatmaya gerek yok.Kendisine yapılırsa anlar ancak.O yüzden cani çocuğa burda hakaret ederek bir şey yapamayız.Onu yapanlar ve yapmasına göz yumanlar düşünmeli.İçimizde ne gelirse söyleyelim.Ben öyle yaptım.Az da olsa rahatlıyorsun.Gerçi bu küçücük canlara böyle yapanlara söverek rahatlatamayız ya.Neyse bırakalım gün gelir devran döner.Başına gelirse hatırlar.

Evet gerçekten daha fazla anlatmayın bencede..ben şahsen inanamadım sonuçta bir çocuk bu kadar zalim olamaz diye düşünüyorum ama gerçek.umarım büyüdükçe akıllanır gerçekten onları bir oyuncak gibi görüp aklına gelen herşeyi yapmış umarım iyileşir kaplumbağa.

Arkadaşlar burada kapatalım bu konuyu isterseniz. Daha da fazla konuşmayalım. Umarım kuzeniniz en kısa zamanda bilinçlenir ve hayvanların da kendisi gibi bir canlı olduğunu ve onların da bir canının olduğunu anlar diyorum ve konuyu burada kapatmanızı rica ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri