bottomofheaven
Bronz 4 Üye
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Suyun derinliği yeterli değil ısıtıcı lambası varmı? Akvaryum ısıtıcısı var mıEkli dosyayı görüntüle 117722.5 yaşında henüz akvaryumunun suyunu değiştirdik sonrasında geri yuvasına koyduğumda inanılmaz durgunlaştı yemek görünce çok heyecanlanır yemekte yemedi esnedi birkaç kez ve böyle ara ara uyukladı neden böyle yaptı acaba çok ani değişti ruh hali suyunu değiştirdikten sonra ılık olması için çaydanlıkta su kaynatıp ilave etmiştim anlayamadım neden böyle olur ki nasıl eski haline döner ?
Belli bir yaştan sonra kabuk boyundan sonra suyla alakası yok sıcak ortamda güneşlenmek isterlerSuyun derinliği yeterli değil ısıtıcı lambası varmı? Akvaryum ısıtıcısı var mı
Kabuktan bagımsız dedim zaten su derinliği yeterli degilBelli bir yaştan sonra kabuk boyundan sonra suyla alakası yok sıcak ortamda güneşlenmek isterler
ısıtıcısı var suyuda yeterince derin aslında rampadan kaynaklı öyle görünüyorSuyun derinliği yeterli değil ısıtıcı lambası varmı? Akvaryum ısıtıcısı var mı
içinde değilken eklemiştim suyu ısıtıcısını çıkarmıştım sonrasında hemen geri taktım biraz normale döndüSu değişimi emsal sıcaklıkta olacak. Su en az 27 derece olmadan hayvanı akvaryuma almayın.
Sıcak suyu hayvan içindeyken mi döktünüz? Bu tehlikelidir. Bir üyemizin kardeşi bunu yaptığı için hayvanın gözleri pişip kör oldu, bacakları kangren olup koptu. Akabinde öldü. Su ısısı belli bir dengede olmalı. Ani ısı değişiklikleri hayvanı hasta eder.
Yada hayvanı soğuk suya koyduysanız bu da metabolizmasında dengesizlik yapar.