Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Bir arkadaş için

Msryzclr

Gümüş 2 Üye
Merhaba arkadaşım bu ilacı kullanıyormuş. Ben kullanmamasını tavsiye ettim. Peki sizce?

mailto:/azoo-anti-bacteria-treater-20ml-5A5858.asp

Cvp: Bir arkadaş için

hayvan hastamıymış. değilse kullanması sakıncalı. eğer hastalığı varsa neymiş onu da sor.

Dha yeni almış kapluşunu. Öğrenir öğrenmez bilgilendirmeye ve yardıma başladım. O ilacı da bakteri oluşumunu engellemek için kullanıyormuş.

bu hastalık oluştuğunda kullanılabilecek bir ürün. bunun yerine iç filtre kullanıyorsa biyo-ichthyo veya mavi metilen kullansın ki o bile suyun pis olması durumunda kullanılır. sürekli değil. yani su değişimini uzatmada.

bu ilaç proteini baskılar ve bu suretle bakterinin gelişmesini önler. kaplumbağalar ise proteine ihtiyaç duyar. bu temizlik için değil tedavi amaçlı bir ürün yinede kullandığımız bir şey değil uzak doğu menşeili. içerik nedir bilinmez. bence hasta olduğunda dahi hiç kullanmasın.

jel de almamıştır inşallah. onu da sor.

Onu sordum almamış. Şu an ölüm fanusunda bakıyor filtre de yok yani ama uyardım hemen.

akvaryum ve ekipmanları bir an önce temin etmesini söyle. havalar soğumaya başladı. gerekli önlemleri almasında fayda var.

Söyledim merak etmeyin :) sayenizde bende baya bilgilendim bu konuda :)

Geri