Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Bir Gün

Nilüfer

Bronz 4 Üye
Burda amaç günümüzün nasıl geçtiği şeklinde sohbet etmek dertleşmek.
Başlıyorum.
Bu gün sıkıcıydı. Zaten 5 ders dersane yetmiyor gibi dersane de eve uzak.
Yarın 2 yazılım var edebiyat kimya zaten bu. hafta hep böyle geçecek. Az önce de kardeşimle kavga ettim. Dersaneye de kimse gelmemişti 15 kişiden 3 kişi hoca onların gitmesine izin verdi. Ben yalnız kaldım salak gibi. Saçmasapan bir gün geçirdim.

Cvp: Bir Gün

Benimde günüm kötü geçti.Çok hasta oldum ve yarın geometri sınavım var :(

bu hafta 10 yazılım var ders çalışmaktan illahlah edeceğim günler beni bekliyor

Benimde 5 tane final sınavım var, bitirme tezimin sunumu var. Bitmiyor arkadaşlar valla ders çalışmaktan sıkıldığım zaman gidip kaplumbağa ile ilgileniyorum stresimi alıyor :D

kerberos' Alıntı:
Benimde 5 tane final sınavım var, bitirme tezimin sunumu var. Bitmiyor arkadaşlar valla ders çalışmaktan sıkıldığım zaman gidip kaplumbağa ile ilgileniyorum stresimi alıyor :D

Aynen 5 dk da bir kaplumbağalarıma bakıyorum,en azından vakit geçiyor :D

BU günüm çok berbat geçti :( 9.sınıof olduğum için dersaneye gitmiyorum :) bütün gün evdeydim yarın geometri ve sağlık yazılım var ders çalışmak istemiyorum :D bu sene karnem çok renkli hayatında hiç 4 görmemiş ben karneme 3 felan getireceğim :D 5 tane yazılım var bu hafta :'( annemle tartıştım kardeşimi odaya kilitledim şuanda pc başındayım birazdan da umutsuz ev kadınlarını izleyeceğim :)

yatış-evcil hayvanlarımla vakit geçirmek-yatış-internet-yatış-evcil hayvanlarımla vakit geçirmek:D
en azından bu günüm böyle geçti.

aycajd' Alıntı:
BU günüm çok berbat geçti :( 9.sınıof olduğum için dersaneye gitmiyorum :) bütün gün evdeydim yarın geometri ve sağlık yazılım var ders çalışmak istemiyorum :D bu sene karnem çok renkli hayatında hiç 4 görmemiş ben karneme 3 felan getireceğim :D 5 tane yazılım var bu hafta :'( annemle tartıştım kardeşimi odaya kilitledim şuanda pc başındayım birazdan da umutsuz ev kadınlarını izleyeceğim :)
Ben de o diziye bayılırım ama izleyemeyeceğim bu arada 3 den bir şey olmaz ilköğretimde ben de bizimkileri 98 100 lere alıştırmıştım. Yakında 3 2 ye de alışırlar ama mümkün olduğunca derslerine dikkat et sen.

Ömür abi senin gün kebab geçmiş :D

Ya ne demessin:)ayriyetten Allah zihin açıklığı versin sizlere şimdi yatıyorum ama şubatta bende ders çalışmaya başlayacağım:)İşede gidiyorum 2si bir arada güzel yorucak gibime gelio beni:)

aycajd' Alıntı:

orta okulda bizde görmüyoduk liseye geçince insan neler görüyo.. :) ahh ahh 1 almak için uğraştığımız zamanlar oldu.. :D

aycajd' Alıntı:

sağlık dersinde sıkıntılı oldugun yer varsa sorabilirsin :)

bugün dershane tatildi 12 ye kadar yattım sonra akvaryumun suyunu değiştirdim kapluşa arkadaş almaya gittim pet shopcu hoşuma gitmediği için almadım eve geldim film izledim şimdi çay içiyorum birazdan kabus geri dönecek :) sınavlarım var ona çalışacam

frhtkoc' Alıntı:
aycajd' Alıntı:

bugün dershane tatildi 12 ye kadar yattım sonra akvaryumun suyunu değiştirdim kapluşa arkadaş almaya gittim pet shopcu hoşuma gitmediği için almadım eve geldim film izledim şimdi çay içiyorum birazdan kabus geri dönecek :) sınavlarım var ona çalışacam

çok teşekkür ederim ama ihtiyacım olacağını sanmıyorum biz sağlık dersini işlemiyoruz onun yerine biyoloji işliyoruz ama yazılı yapıyoruz nasıl bi zihniyet olduğunu bana değil biyoloji öğretmenime sormak gerekiyor :D düşük alırsam isyan çıkarırım düzeltir nede olsa ders işlemiyoruz :)

aycajd' Alıntı:
frhtkoc' Alıntı:
aycajd' Alıntı:

çok teşekkür ederim ama ihtiyacım olacağını sanmıyorum biz sağlık dersini işlemiyoruz onun yerine biyoloji işliyoruz ama yazılı yapıyoruz nasıl bi zihniyet olduğunu bana değil biyoloji öğretmenime sormak gerekiyor :D düşük alırsam isyan çıkarırım düzeltir nede olsa ders işlemiyoruz :)

biyolojidede iyiyim :) onuda sorabilirsin

Bu gün çok sıkıcı geçti bütün gün odada ders çalışmak zorunda kaldım haftaya 8 tane yazılı var düşündükçe uykum kaçıyor :(

Şu sıralar sabahtan akşama kadar çay içip; dizi izliyorum. Bilen bilir ABD de diziler araya girmişti şimdi başladılar. Supernatural, Fringe, Walking Dead, Secret Circle ve Californication..

Şu ara da House M.D. seyrediyorum :) Günde 6-8 bölümden aşağısı kurtarmıyor :)

Sabahtan akşama derken, öğlen 3 te uyanıp, genelde sabaha doğru 5 gibi falan yatıyorum :)

Tüm liseliler mağdur.:D Bu yazılı derdi hayattan 1-2 hafta koparıyor keşke 3 tane yerine her dersten 2 tane olsa.

Emin abi ben de chuck ve nikitayı izliyorum. Ayrıca yazin southpark ve simpsonsa başlamayı düşünüyorum.

2 tane olsa bile hepsini topluyolar 1 haftaya sığdırmaya çalışıyorlar .

merve oktay' Alıntı:
2 tane olsa bile hepsini topluyolar 1 haftaya sığdırmaya çalışıyorlar .
Bizim de aynı Türkiye de olan eğitim sistemi de güzel değil bence ben yeni bir sistem yapıp yetkili makamlara ulaştıracağım. :p
Siz merak etmeyin :D

Geri