Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Bir Gün

Cvp: Bir Gün

Bir sitede okudum sınıf geçme sistemi değişecekmiş. Ömer Dinçer, dershaneye ve sınavlara olan ihtiyacın azalması yönünde bir çalışma başlattıklarını söylemiş. Ah keşke değişse :)

Cvp: RE: Bir Gün

Nilüfer' Alıntı:
Tüm liseliler mağdur.:D Bu yazılı derdi hayattan 1-2 hafta koparıyor keşke 3 tane yerine her dersten 2 tane olsa.

Emin abi ben de chuck ve nikitayı izliyorum. Ayrıca yazin southpark ve simpsonsa başlamayı düşünüyorum.

Simpsons favorimdir.. 24 sezon koca yaz ancak biter :D

merve oktay' Alıntı:
Bir sitede okudum sınıf geçme sistemi değişecekmiş. Ömer Dinçer, dershaneye ve sınavlara olan ihtiyacın azalması yönünde bir çalışma başlattıklarını söylemiş. Ah keşke değişse :)

İstedikleri kadar sistem değiştirsinler, sınav kalkmadığı sürece dershanecilik bitmez bu ülkede.

walking deadin yeni sezonu çıksa da izlemeye başlasak :)

spartacus ve w. dead'yi bekliyorum.

HIMYM ve the big bang theoryi izliyorum :)

HIMYM, South Park ve Family Guy u çok seviyorum. Kaçırmadan takip ediyorum :)

Walking dead Şubatta başlıyor, haftaya da Fringe başlıyor daha ne olsun :)

Bugün iki yazılı oldum iyi geçti ikisi de mutluyum yarın fizik yazılım var zor bir akşam beni bekliyor.

finaller başladı ders çalışmaya çalışıyorum canım istemiyor çalışmak sıkılıyorum zaten kaplumbağalarım dikkatimi dağıtıyorlar saolsunlar

sıkıldım
bunaldım
delirmek üzereyim :(

çok mu karamsar oldm ne...

eminemre' Alıntı:
Walking dead Şubatta başlıyor, haftaya da Fringe başlıyor daha ne olsun :)

Game of thrones' u izlemediysen tavsiye ederim Emin Bey süper bir dizi, ilk sezonunu bir günde bitirmiştim :)

pıtırım' Alıntı:
finaller başladı ders çalışmaya çalışıyorum canım istemiyor çalışmak sıkılıyorum zaten kaplumbağalarım dikkatimi dağıtıyorlar saolsunlar

sıkıldım
bunaldım

Artık yaşamak istemiyorum filan :D
Dışarı çıkıp 30 dakika filan arkadaşlarınla veya tek yürürsen iyi gelir ben genelde öyle yaparım.

En iyi dizilerden biri de Dexter. Onun yeri çok başka. 6. sezonu yeni bitti ve 2 sezonluk anlaşma yaptılar. Walking Dead güzel daha durağan ilk sezonu daha iyiydi. Fringe yarısında bıraktım başlarında çok güzeldi sonradan keyif almamaya başladım.

frhtkoc' Alıntı:
aycajd' Alıntı:
frhtkoc' Alıntı:
aycajd' Alıntı:
BU günüm çok berbat geçti :( 9.sınıof olduğum için dersaneye gitmiyorum :) bütün gün evdeydim yarın geometri ve sağlık yazılım var ders çalışmak istemiyorum :D bu sene karnem çok renkli hayatında hiç 4 görmemiş ben karneme 3 felan getireceğim :D 5 tane yazılım var bu hafta :'( annemle tartıştım kardeşimi odaya kilitledim şuanda pc başındayım birazdan da umutsuz ev kadınlarını izleyeceğim :)

sağlık dersinde sıkıntılı oldugun yer varsa sorabilirsin :)

bugün dershane tatildi 12 ye kadar yattım sonra akvaryumun suyunu değiştirdim kapluşa arkadaş almaya gittim pet shopcu hoşuma gitmediği için almadım eve geldim film izledim şimdi çay içiyorum birazdan kabus geri dönecek :) sınavlarım var ona çalışacam

çok teşekkür ederim ama ihtiyacım olacağını sanmıyorum biz sağlık dersini işlemiyoruz onun yerine biyoloji işliyoruz ama yazılı yapıyoruz nasıl bi zihniyet olduğunu bana değil biyoloji öğretmenime sormak gerekiyor :D düşük alırsam isyan çıkarırım düzeltir nede olsa ders işlemiyoruz :)

biyolojidede iyiyim :) onuda sorabilirsin

hahah çok teşekkür ederim emin olun yardımınıza ihtiyaç duyacağım :)

Nilüfer' Alıntı:
pıtırım' Alıntı:

sıkıldım
bunaldım

Artık yaşamak istemiyorum filan :D
Dışarı çıkıp 30 dakika filan arkadaşlarınla veya tek yürürsen iyi gelir ben genelde öyle yaparım.

:) saolun
sınav zamanı genelde böyle oluyorum 1,5 hafta sonra bitecek

evet bugun iki yazılı oldum geometri ve sağlık sağlık yazılım güzel geçti geometrim karneme dört gelecek :( aslında bu sene karnem sayısal loto gibi bakalım annemler ne dicek akvaryum olayı ertelenecek galiba :D üç sene boyunca çalışıp istediğim liseyi kazandım bu dönem o yüzden oturup ders çalışmak işkence gibi geliyor ikinci dönem düzelticem kesin ders çalışmaya başlicam yoksa evden atcaklar beni

Geri