merhaba arkadaşlar ben kapluşlarımı yeni aldım iki tane ... ve doğal olarak şu anda ölüm fanusundalar ama aileme açıkladım haftaya bir paledaryum düşünüyoruz almayı... alalı 2 gün oluyor kaplumbağaları ve bir kaç sorum var:
1.fanusun içinde küçük çakıul taşları var onlar bunları eşeliyorlar sizce bu taşları çıkarmalımıyım ?
2.bir tanesinin kabul trengi falan çok iyi ama öbürünün kabul rengi daha açık ve gözleri hafif kısık niye olduğunu anlayamadım yardım ederseniz sevinirim ....
birkaç fotoğraf koyuyorum ...
mailto:/img216/1823/sany0115ii5.th.jpgmailto:/images/thpix.gif
soldaki size söylediğim kabuğu açık yeşil olan...
hepinize şimdiden teşekkürler ... bu arada denizden bir taş buldum acaba fanusun içine koyayım mı ?
bir sorum daha olacak evde eski balığımdan kalma bir cam fanus buldum bombeli,acaba ona olurmu ? onunda resmini koyayım buraya ...
[URL=mailto:/my.php?image=sany0117om3.jpg]mailto:/img80/4951/sany0117om3.th.jpgmailto:/images/thpix.gif
hepinize şimdiden çok teşekkürler...
1.fanusun içinde küçük çakıul taşları var onlar bunları eşeliyorlar sizce bu taşları çıkarmalımıyım ?
2.bir tanesinin kabul trengi falan çok iyi ama öbürünün kabul rengi daha açık ve gözleri hafif kısık niye olduğunu anlayamadım yardım ederseniz sevinirim ....
birkaç fotoğraf koyuyorum ...
mailto:/img216/1823/sany0115ii5.th.jpgmailto:/images/thpix.gif
soldaki size söylediğim kabuğu açık yeşil olan...
hepinize şimdiden teşekkürler ... bu arada denizden bir taş buldum acaba fanusun içine koyayım mı ?
bir sorum daha olacak evde eski balığımdan kalma bir cam fanus buldum bombeli,acaba ona olurmu ? onunda resmini koyayım buraya ...
[URL=mailto:/my.php?image=sany0117om3.jpg]mailto:/img80/4951/sany0117om3.th.jpgmailto:/images/thpix.gif
hepinize şimdiden çok teşekkürler...