Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Bir problem var mı ?

Kapluştron

SKF Delisi
Kapluşların fotoğraflarını çektim sizce durumları iyi mi?

Johnny

23 nisanda aldım aldığımda kabuk boyu 3 cm di, şimdi 5,5 cm.

mailto:/img707/2223/q52p.jpg
mailto:/img560/526/2i8d.jpg
mailto:/img163/7726/gwt6.jpg
mailto:/img109/6877/a56w.jpg
mailto:/img7/5466/cuxe.jpg

Lilly

23 mayısta aldım aldığımda kabuk boyu 4,5 cm di, şimdi 6,5 cm.

mailto:/img35/6882/6fpn.jpg
mailto:/img824/5538/v6ch.jpg
mailto:/img854/7573/5sqq.jpg
mailto:/img853/2770/zsmu.jpg

Bu ikisinin ilk hali

mailto:/img818/9695/zv8y.jpg

Bu da son hali

mailto:/img708/1305/yog6.jpg

Çok saglikli gorunuyorlar :) size bir onerim kaplumbagalari o sekilde tutmayin cok ani bir hareketle elinizden atlayabiliyor . Ben yasamistim

Bilmezmiyimm o yüzden suyun üstünde tutuyorum atlarsa suya düşsün diye ama çok şükür hiç düşürmedim. Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Sağlıklı görünüyorlar :) lily nin kabuk desenleri ve rengi ne kadar güzel :)

tecrubeli arkadaslar saglikli gorunum acisindan degerlendirirler ama cok sevimli gorunuyorlar duygu, buyume oranlari benimkilerle ayni sanirim hersey normal gibi.
Saglikli uzun omurler

Yorumlarınız için teşekkürler neslihan, ipek :) benimde çok hoşuma gidiyor kabuğu

Maşallah çok güzeller ve sağlıklı gözüküyorlar Duygu. Uzun ve sağlıklı ömürleri olsun.
Üstteki kabuk değişimini tamamlamak üzere. Alttakide tamamlamış ve tekrar başlıyor gibi.

Teşekkür ederim emre abi yorumlarınızı görünce onlara iyi baktığımı bilmek beni çok mutlu ediyor iyiki varsınız :)

Bende iyi bakılan kaplumbağalar gördükçe çok mutlu oluyorum Duygu :) güzel sözlerin için teşekkürler.

Cvp: Bir problem var mı ?

evet hayvanlar gayet sağlıklı gözüküyor. lilly'nin alt bağadaki desenlerdeki renk dağılımları başlamış. hızını almış durmaz artık. ikisi de büyüme konusunda düzenli seyir izlemişler. inşallah hastalanmadan böyle devam ederler. maşallah diyelim nazar değmesin.

Maşşalah kaplumbağaların çok sevimli :) kabukları da çok güzel. Umarım uzun yıllar birlikte olursunuz :)

Sağlıkları konusunu belirtmişler, kabukları benimde çok hoşuma gitti gerçekten. Maşallah diyelim, iyi bakıldıkları belli. İkisine de uzun ömürler.

Maaşallah, çok güzeller. Gözlerimi alamadım. Bir nazar boncuğu koysaydınız fotoğrafların köşesine :)

Çok teşekkür ederim yorumlarınız gerçekten beni çok mutlu etti :) nazar boncuğu iyi fikirmiş :)

Geri