SfBayyurt
Taç 5 Üye
Merhaba arkadaslar..
Kaplumbagam safinaz bugun sabahtan beri bir tuhaf davraniyor...
Gece kuru alanda uyudu,,sabah cami acmak icin onu yemle kandirip suya indirdim.
Ama biraz yedikten sonra birakti yemeyi, hatta yemleri gormemeye basladi...
Yemi yiyemiyor agzindan geri cikiyor; ayrica dengesizce oraya buraya yuzuyor
Elime aldim normal zamandaki gibi tepki vermiyor,, kollari dermansiz zorla cekiyor cekemiyor
Dun buyuk ve dagilmayan diskilar yapti gece; kuyrugunun iki yanina baktim cok sert, bu normal mi?
Bu hayvan o kadar enfeksiyon atlatti; bir kere bile istahi gitmedi boyle, cok endiseliyim..
Kuru alanda cok hareket ediyordu uyumadan once, ayaga kalkar gibi davraniyor belli ki bi rahatsizligi agrisi var ama ne ?
Uyuduktan sonra da hic kipirdamiyor
Ama sudayken cok kosturuyor oraya buraya
Simdi de kuru alana cikti uyukluyor, gozleri kapaniyor anlayamiyorum kabiz olunca boyle ciddi mu olur durum?
Az once biraz daha yapti ama hala yapamiyor sanirim
İnsallah sadece kabizdir
Kuyrugun yanindaki bosluklara hafif masaj yapar gibi dokunuyorum hayvancagiz tisliyor kasiliyor belli ki bagirsak sorunu var..Zaten cok sert dedigim yerler..
Kulak pamuguna zeytinyagi damlatsam ve anuse sursem bi zarari olur mu ?
Kuru alandan inmek hic istemiyor..
Kaplumbagam safinaz bugun sabahtan beri bir tuhaf davraniyor...
Gece kuru alanda uyudu,,sabah cami acmak icin onu yemle kandirip suya indirdim.
Ama biraz yedikten sonra birakti yemeyi, hatta yemleri gormemeye basladi...
Yemi yiyemiyor agzindan geri cikiyor; ayrica dengesizce oraya buraya yuzuyor
Elime aldim normal zamandaki gibi tepki vermiyor,, kollari dermansiz zorla cekiyor cekemiyor
Dun buyuk ve dagilmayan diskilar yapti gece; kuyrugunun iki yanina baktim cok sert, bu normal mi?
Bu hayvan o kadar enfeksiyon atlatti; bir kere bile istahi gitmedi boyle, cok endiseliyim..
Kuru alanda cok hareket ediyordu uyumadan once, ayaga kalkar gibi davraniyor belli ki bi rahatsizligi agrisi var ama ne ?
Uyuduktan sonra da hic kipirdamiyor
Ama sudayken cok kosturuyor oraya buraya
Simdi de kuru alana cikti uyukluyor, gozleri kapaniyor anlayamiyorum kabiz olunca boyle ciddi mu olur durum?
Az once biraz daha yapti ama hala yapamiyor sanirim
İnsallah sadece kabizdir
Kuyrugun yanindaki bosluklara hafif masaj yapar gibi dokunuyorum hayvancagiz tisliyor kasiliyor belli ki bagirsak sorunu var..Zaten cok sert dedigim yerler..
Kulak pamuguna zeytinyagi damlatsam ve anuse sursem bi zarari olur mu ?
Kuru alandan inmek hic istemiyor..