Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

birbirlerini yenimi taniyolar

Şelale

SKF Delisi
Bugun Selale ve Sirilti 2 kere en asagi inip uzun uzun birbirlerine baktilar. Birbirlerini tanimaya mi calisiyolar?

Cvp: birbirlerini yenimi taniyolar

Benimkilerde yapıyor tanışıyolar heralde^^

evet ecem birbirlerinin tepkilerine bakıp tanımaya ve bir nevi iletişim kurmaya çalışıyorlar.

Benimkilerde. Bazen dibe dalıp bakısıyolar ama uzn süruyo kâpışıcaklar diye korkuyorum ^^

fatih bu şekilde kapışma olmaz en fazla el titretirler. o da 8-10 cm civarı başlar. saldırma kör noktasına denk gelirse olur. zaten seninkiler küçük şimdilik sorun çıkmaz. baksana dişi olabilir dediğim de erkek çıktı. ikisi de 11,5 cm kabuk boyunda, ben şimdiye kadar bu kadar iyi anlaştıklarını farketmedim. önceden özellikle yem konusunda kapışırlardı. insan yüzü görmeyince birbirlerine meylettiler. kardeş kardeş yaşıyorlar.

Yem sorun cıkariyo birbirlerinin agzından bile aliyolar ya :w00t: el titreettiklerini görmedim walla sadece uzun uzun birbirlerini süzüyolar .

Benim kucuk de buyugun yemini almaya kalkiyo aa buyuk yemle kaciyo :)

Geri