Manas
Taç 4 Üye
Ne mezunusunErzurum Atatürk üniversitesi
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Ne mezunusunErzurum Atatürk üniversitesi
2020 doğumlu sanirim.Sizin kaplumbağanız kaç yaşında
Açılabilir ama biraz sermaye istiyor. Ilk ay parayi odemiyor zaten kendi sakliyor. 1 ay gecikmeli oduyor. Bide muhasebe işleri ve trendyolun komisyonu var.
Bu ülkede okumak kadar zor birşey yok.Benim okul hayatım berbattı
İmam Hatip ortaokuluna gittim zorla
Sonra mühendislik için yenilenebilir enerji kaynakları için liseye gittim
Üni olarak Erzurum Atatürk üniversitesine gittim hiçbiri birbirini tutmuyor
Tıbbi sekreterlik mezunuNe mezunusun
Hiç mesleğin yokmu şimdiBenim okul hayatım berbattı
İmam Hatip ortaokuluna gittim zorla
Sonra mühendislik için yenilenebilir enerji kaynakları için liseye gittim
Üni olarak Erzurum Atatürk üniversitesine gittim hiçbiri birbirini tutmuyor
Gerçekten öyleBu ülkede okumak kadar zor birşey yok.
Kimse okuduğu işi yapmiyorki.Hiç mesleğin yokmu şimdi
Ben mesleğimi yapmak istemiyorum istesem mühendislik için okuyabilirim tekrardan ama onu da istemiyorum şu anda boşum internet yolda mağaza açmayı planlıyorumHiç mesleğin yokmu şimdi
Sekreterlik çok zor her gün bir sürü insan geliyor hele acil berbatKimse okuduğu işi yapmiyorki.
Inat edip kafaya koyan 1 2 kişi dışında. Onlarında şanslı olması lazım. Torpilileri saymıyorum.
Ben kimsenin elinin altında çalışmam o yüzden çalışmıyorum biliyorsunuz şartlar kötüKimse okuduğu işi yapmiyorki.
Inat edip kafaya koyan 1 2 kişi dışında. Onlarında şanslı olması lazım. Torpilileri saymıyorum.
Senin yapacağın bı meslek yok ozaman trendyolda olmazsa napcnBen kimsenin elinin altında çalışmam o yüzden çalışmıyorum biliyorsunuz şartlar kötü
Evet haklısın. Şuan ki düzen kadınların çalışması için uygun değil.Ben kimsenin elinin altında çalışmam o yüzden çalışmıyorum biliyorsunuz şartlar kötü
Benim geçim sıkıntım yok ki benimki keyfiSenin yapacağın bı meslek yok ozaman trendyolda olmazsa napcn
Ne düzeniEvet haklısın. Şuan ki düzen kadınların çalışması için uygun değil.
İnternet alışverişi bitmez.Senin yapacağın bı meslek yok ozaman trendyolda olmazsa napcn
Dünya, Türkiye.Ne düzeni
Kesinlikle evetİnternet alışverişi bitmez.
Şirket açtığında ve satis yapmaya başladığında devamı gelir.
Arkadaşım trendyol ile başladı şimdi etsy den dolar ile kazanıyor.