Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Biyo Tortvit

Zeck

Bronz 1 Üye
Merhaba arkadaşlar. Buradaki petshoplarda vitamin bulmak zor lakin dün bir petshopta Biyo Tortvit gördüm. Yararlıysa satın alıcam. Kullanılabilir bir vitamin mi bu? Birde başka bir petshopta bir akvaryumda 40 a yakın Yellow bellied slider gördüm. Aralarında 2 tane Res vardı. İlk kez rastladım. Çok güzeller. :)

Cvp: Biyo Tortvit

eğer sera bulamadıysan olmamasındansa alman iyi olur. veya yerine sera mineral yem bulabilirsen o daha iyi. içeriğinde kalsiyum da ihtiva eder.

Maalesef bakmadığım tek bir yer kalmadı. Yalnız bu arayışım sonucu mango kökü de buldum iyi oldu. O zaman Tortvit alıyım.

mango çok küçük veya büyük olmamalı altına rahat girip çıkabileceği gibi girdiğinde rahatça kaşınabileceği şekilde oyuk olması iyi olur.

Henüz satın almadım yenileri gelecek dedi bu kriterlere uygun olanını alacağım.

iyi olur. parça parça kesildiği için güzel dengeli bir şey olması hayvan içinde kolay olur. buna yakın bir şekil bulursan al.
mailto:/urun_detay.aspx?kat=287&urn=5480
bunu tencerede kaynatacaksın. yarım saati geçmesin kaynama. bu şekilde üzerüindeki bakterilerin ölmesi ile birlikte sarı rengi de akar. akvaryuma koyduğunda salınım az olur.

Bunu bilmiyordum. Teşekkür ederim bilgi için böyle yapacağım umarım buna benzer bulabilirim.

sız nerde yasıyorsunuz? yellow bel.. kaplumbagaları hala varmıdır?

Yalova' da yaşıyorum. Eminim vardır çok fazlaydı çünkü.

Geri