Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Bizimkilere devit uygulaması

enes1907

Gümüş 3 Üye
Uzun zamandır akvaryumdan çıkarmadığım kaplumbagalarimi devit uygulaması sebebiyle çıkardım bu arada boy ölçümü de yaptim. Büyüklerde pek değişim yok son 3 aydır yani bana geleli 1'er santim büyümüşler küçükse son 3 ayda 3,5 santim büyüyerek 7 cm oldu ilk plakasını atıyor.
mailto:/7md

[url=mailto:/8n5gdn][img]mailto:/8n5gdn.jpg

mailto:/QXNA

[url=mailto:/lYp7Og]
[img]mailto:/lYp7O
[hr]
Resimlerde bi problem var pardon
[hr]
[IMG]mailto:/15geesp.jpg

mailto:/f2vx8i.jpg
mailto:/2r3xwfm.jpgmailto:/nphwz8.jpg

Cvp: Bizimkilere devit uygulaması

enes hayvanlar çok güzel. sağlıklı görünüyorlar. küçükken hayvanların büyüme oranı daha hızlı olur 10 cm sonrası biraz daha yavaş seyreder.

ortancanın yanaklardaki kırmızı noktalar güzelmiş. bunu ilk defa gördüm. seçmece almışsın hayvanları.

Küçük gerçekten iyi büyüdü. Ortanca favorim zaten :) hastaydı ölümünü bekliyorduk resmen, iyileşti topladı kendini. Büyüğün yanakları aşırı sari biraz turunculuk var içinde türü res ama değil mi?

enes hayvanın yanaklarını yandan çekersen anlaşılır. bir de alt bağa.

gerçekten o benek olayı cok hoşmuş ben de ilk defa goruyorum yanaklarında ayrı rengi :smile:

Benekli olan RES mi bilmiyorum ama cok ozel oldugu kesin ikinci hayvan RES degil cem abinin dedigi gibi bir fotografla soyleriz cinsiyetini (Cumberland slider cok buyuk ihtimalle)

Benekli olan res ilk resme bakarsanız beneğin sonrasında ince kırmizi şerit var büyük olan biraz fazla sari rese gore aksam fotoğrafları atabilirim.

Maşallah gayet güzel gözüküyorlar. Boy boy dizilmişler :)

En büyük ya cumberland yada cumberland-res kırması.
Ortanca bence rio grande yada genetik kendine has farklılığı olan bir res.
En küçük zaten res.

Geri