Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Böcekler

TürkSasuke

Platin 5 Üye
Yaşadıpım ortam gereği akvaryumun ısıtma lambasına sinekler vs geliyor. Normalda lavanta kolonyası kullanıyordum ama yeni aldığım kolonya bunları engellemiyor yeterince keskin değil. Böcekleri uzak tutmak için ne yapmalıyım?

Yaşadıpım ortam gereği akvaryumun ısıtma lambasına sinekler vs geliyor. Normalda lavanta kolonyası kullanıyordum ama yeni aldığım kolonya bunları engellemiyor yeterince keskin değil. Böcekleri uzak tutmak için ne yapmalıyım?
Şeffaf bir poşete biraz su ve bir kaç küçük parça alüminyum folyo parçası atıp ışığa yakın bir yere koy. Folyonun yansımasindan dolayı sinekler gelmiyor

Sadece sinekler değil ışığa gelen koku böcekleri de var onlara ne yapmalıyım taktik için teşekkürler.

Bildiğim birşey yok. Oda kapısı kapalı olacak. Pencerede sineklik. Hayvan su içindeyken oda havalandırılacak.

Bildiğim birşey yok. Oda kapısı kapalı olacak. Pencerede sineklik. Hayvan su içindeyken oda havalandırılacak.
Zaten çok esmiyor bulunduğum yer kaplumbağam da camlardan uzak bugün sineklik taktırıyorum sağolun öneriler için

Geri