Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Tohlii' Alıntı:Güzel günlerde kullanınDibinde kum olursa çok daha güzel olur
![]()
eminemre' Alıntı:Ben de katılıyorum 2 parmak kum çok güzel durabilir, sonunda ufaklıklarla ve evleriyle tanıştık![]()
Nilüfer' Alıntı:Bence içini çok doldurmuşsun yüzecek alan az.
eminemre' Alıntı:Bu arada yanlış görmediysem camda 2 tane termometre var, birini kuru alanın yakınlarına bir yere vantuzlayabilirsiniz suda bir tane yeter![]()
Tohlii' Alıntı:Silis kum ve midye kırığı karışık kullanmanın bence.Araştırmalarımda edindiğim bilgiye göreSilis kum oksijensiz yaşayan yararlı bakterilere ev sahipliği yapıyormuş.Midye kırığıda oksijenle yaşayanlara . İkisini bir kullanmanızı tavsiye ederim
Kendi akvaryumumda örneğini görebilirsiniz.
Emin bey bu arada yeni fotoğrafları yükledim![]()
Jadeite' Alıntı:Güzel olmuş kapluşlar güle güle kullansın![]()
Macci123' Alıntı:Çok begendim ben akvaryumunuzuKum koyacaksanız siyah kum öneririrm ancak tabiki zevk meselesi.Değişiklikleri bekliyoruz
![]()
ömür' Alıntı:Güzelbir akvaryumunuz var Derya hanım.Dip temizleyiciniz varsa(veya buna benzer bir alet) dibine kum taş vs.. takviye ederseniz daha hoş olur ama dip temizleyiciniz yoksa kum ve taşın arasına giren dışkı yemek artıkları şimdiki kirli dediğiniz halinden daha fazla kirli olur.Dışarıdan baktığınızda pek belli olmaz.Bu arada kapluşlarda çok şirin sanki benim kapluşların ebatında![]()