Cvp: RE: Boy Ölçümleri (01/2013) / Eski ve Yeni Resimlerle Anlatım
kuru olanın anlatıldığı konuyu foruma ilk geldiğimde görmüştüm ama akvaryumun genelini görememiştim, bende bu aralar yeni bir kuru alan ile ferah ve estetik bir iç dizayn yaratmaya çalışıyorum, büyük ihtimal bu hafta sonu gibi bitecek, senin akvaryum ilham verici ama yeterli alanım yok işte 200 lt de her koyduğun aksesuar yüzme alanını mahvediyor.
AEK' Alıntı:Bunun dizaynı ve imalatı bayağı uğraştırıcı oldu Sefa, ama değdi doğrusu
mailto:/forum/Konu-150x80x70h-840-lt-ve-diger-iki-akvaryumum.html
Burada akvaryumun genel tanıtımı var.
mailto:/forum/Konu-kule-ve-sehpa-tip-kuru-alanlar-su-ici-dinlenme-sehpalari.html
Buradada kuru alanları anlatmıştım. Kuru alanın oturduğu yerleri detaylı resmetmeye çalıştım. Ama özellikle belirttiğin bir notta varsa resmini çeker eklerim. Yada sorun olursa yanıtlarım. Detaylıca anlatmaya çalışmıştım konularda. Akvaryumun boş halinin resmi vardı evde. Gidince onuda yüklerim buraya.
kuru olanın anlatıldığı konuyu foruma ilk geldiğimde görmüştüm ama akvaryumun genelini görememiştim, bende bu aralar yeni bir kuru alan ile ferah ve estetik bir iç dizayn yaratmaya çalışıyorum, büyük ihtimal bu hafta sonu gibi bitecek, senin akvaryum ilham verici ama yeterli alanım yok işte 200 lt de her koyduğun aksesuar yüzme alanını mahvediyor.