Cvp: RE: Boy Ölçümleri (06/2013)
Emre abi insallah seni yanıltmam.Emin ol kaplumbağalarıma aynı sevkle bakmaya devam edeceğim
Ayrıca bana güvenmen cok hosuma gitti. Allah kısmet ederse ilerde buna benzer 2-3 akvaryum kuracağım bende res,cumberland,cizgili besleyeceğim 
AEK' Alıntı:tosbik57' Alıntı:Emre abi helal olsun bu kadar kaplusa cok iyi bakıyorsunben bir büyüyimde siz o zaman görün Emre abi meslek sahibi olunca senin akvaryumlarının aynılarından yaptıricam ben cumberland leri cok seviyorum ben
Uzun sağlıklı ömürler dilerim ..
Teşekkürler FatihMert' ten gelenlerle nüfus 8 oldu. Artık burada rahatça büyürler. İleride buna benzer akvaryumlardan yada daha iyilerinden görmeyi çok istiyorum. Umarım aynı şevkle kaplumbağalarına bakmaya devam edersin, ben inanıyorum. Bende res, cumberland, ywllow belly var ve hepside ayrı güzeller. Bu akvaryumun en iyi yanlarından biri filtrasyon. Su fazla olunca ve buna göre yüksek kapasiteli filtre olunca ve bu kadar az hayvanla (şu an daha küçük oldukları için) bir senede hiç kirlenmemiş. Bir senedir açılmayan filtre temiz çıktı. Ben halen buna şaşıyorum. Demekki su hacmi ve hayvan oranı çok önemli.
Emre abi insallah seni yanıltmam.Emin ol kaplumbağalarıma aynı sevkle bakmaya devam edeceğim