Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Böyle Isıtıcı olmaz Olsun!!!!!

pasha_yusuf

Bronz 5 Üye
arkadaşlar 1 yıldır Honorall Mini Akvaryum Isıtıcı Dalgıç Oto Termostat Isıtıcı Balık Tankı Su Isıtıcı Vantuzlu Kuvars Tüp bu ısıtıcıyı kullanıyorum ve camının çatlayıp içine su girdiğini gördüm ve sonra ısıtıcıyı doğal olarak çıkardım sizce akvaryumun içine bir şey kaçmış mıdır ve nasıl tedavi edebilirim öyle bir şey olduysa

arkadaşlar 1 yıldır Honorall Mini Akvaryum Isıtıcı Dalgıç Oto Termostat Isıtıcı Balık Tankı Su Isıtıcı Vantuzlu Kuvars Tüp bu ısıtıcıyı kullanıyorum ve camının çatlayıp içine su girdiğini gördüm ve sonra ısıtıcıyı doğal olarak çıkardım sizce akvaryumun içine bir şey kaçmış mıdır ve nasıl tedavi edebilirim öyle bir şey olduysa
Suyun tamamını değişin iyice temizleyin cam parçacıkları kalmasın. Su ısıtıcı su yüzeyine yakın ve tamamı su içinde olacak şekilde olmalı.

Dik konumlandırabilirsiniz eğer suyun içine tamamen girmiyorsa çapraz kullanmakta uygun olur.

Son düzenleme:
Hiç duymadığım bir marka?

Isıtıcıyı kontrol edin eksik parça varsa komple temizlik lazım. Hayvan yutarsa sıkıntı büyük olur.

İç organlarını parçalar. Ağzından yada dışkısından kan gelmezse yutmamıştır.

Suyun tamamını değişin iyice temizleyin cam parçacıkları kalmasın. Su ısıtıcı su yüzeyine yakın ve tamamı su içinde olacak şekilde olmalı.

Dik konumlandırabilirsiniz eğer suyun içine tamamen girmiyorsa çapraz kullanmakta uygun olur.
yine hatırlayacağınız üzere ben sizinle konuştum bitkisel mama yemiyor diye üstelik besinin de artırdım bitkiselin yanında karide te atmaya başladım 4-5 tane günde rahat 8 tane karide yiyordu bu gün karidesin 3 ünü yedi 1 tanesini yemedi yüne herzamanki gibi değiştirmiş olmama ramen bıraktı ve suyun dibine gitti bitkisel mamayı da değiştirdim Sera Raffy P Nature Kaplumbağa Yemini aldım onuda 2 gün yedi bir öğünde de yarısını yedi bıraktı benim şu anda ne yapmam gerekiyor ısıtıcını derdinde değilim ısıtıcının yeri doldurulur her şekildede işte canı kurtarmaya çalışıyorum

Hiç duymadığım bir marka?

Isıtıcıyı kontrol edin eksik parça varsa komple temizlik lazım. Hayvan yutarsa sıkıntı büyük olur.

İç organlarını parçalar. Ağzından yada dışkısından kan gelmezse yutmamıştır.
ağızında ve dışkısında kan yok özellikle baktım da acaba kimyasal bir şey salınmış olabilir mi

öyle kırık değil çatladı tuzla buz olamadığına eminim şöyle söyleyeyim sanki biri cam kesici ile çizik atmış gibi yani öyle kırılma tuzla buz olma durumu yok onun içinde bir kimyasal salınmış olabilir mi onu araştırıyorum çünkü 2 haftadır böyle karidesinde yüzüne bakmamaya başladı bu gün

Yok su ısıtıcıdan havayı çekiyorlar. Olan gaz da uçup gitmiştir. Bu florasan ampul gibi değil.

Bitkisel yemler bahara kadar dursun. Su ısıtıcı metabolizmasının canlanması için gerekli. Bu da iştahı artırır.

Açlığa dayanımlılar. O açıdan bir sıkıntı yok.

Deep fix reptivit vitamin damla alın. 1 hafta boyunca her gün 1 damla ağzına damlatın.

Cam bütünlüğünü kaybetmemişse bir sorun yoktur yine de içiniz rahat edecekse genel temizlik yapın.

Kış ayları iştahsızlık görülebilir. Yem seçme yaşanabilir.

Haşlanmış yumurta akı ve birkaç dakika haşlanmış kıyma parçası deneyin.

Geri