Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Böyle nasıl oldu lucas ile loli yuvası..

Harleydavidson

Gümüş 5 Üye
Merhabalar akvaryumu yeni almıştım maddi yönden için geçici olark böyle bişey yaptım diğeri bitkinin ardında asılıyordu orada rahatsz etmek istemedim ısıtıcı 200w termometre mevcut suda 30 aşşasında gösteriyordu baktığımda 27 28 doğru yani filtre kuru alan da var kaydırak tarzı ve bu hoşlarına gitti taşı yemi koyduğumda bulanıklık var 2 kerede yıkadım taşlarn boyu yenemicek kadar büyük :) sizlere göstermek istedim
https://hizliresim.com/Aka9m7

Isıtıcıyı hemen su içine indir. Cam komple su içinde olmalı yoksa patlar. Plastiğe kadar su doldur. Eğer tam batmıyor ise. Tam batan cins ise komple yatay koy.

O çakıllardaki sıkıntı sadece yeme meselesi değil. Aralarına kir alıp göz ve kulak enfeksiyonuna neden olan bakteri kolonileri oluşmasına neden olur.

Filtreyi yatay konumlandırabilirsin. Suyu yükselttiğinde o plastik bitki ve sudaki alanı çıkar onlar koku yapar. İpek yapraklı bitki alırsın.

Hemen yapıyorum bunları teşekkürler bitki olarak bu nizde vardı balık beslemiştik ama buda güzel değilmi bu arada taşlarıda beğendiler yani altına falan inip geri yukarı süzülüyorlar :)

Bitkinin güzelliğine birşey diyemem. Balıklara göre daha sıcak suda yaşıyorlar ve bu bitkiler salınım yapar. Koku ve kimyasal olarak. Sonuçta hayvan suyu içiyor. Suyu şu an tam doldurmadığın için alt kısımdaki dallarına denk geliyor. Bu fazla sorun yaratmaz ama komple suya girdiğinde salınım tavan yapar. Bir de gece karanlığında gözlerine dalaşma ihtimali var.

Taşları kurcalamaları arasındaki yem artıklarına ulaşmak için. Sorun enfeksiyona (göz, kulak) neden olması. Uğraştıran kısım orası.

Allah kahretsim böyle insanları para için yapmadıkları şey yok demeyi unuttum taşlardanda beuaz olabilir bu taşları ben doğal diye aldım güya internette adam doğadan yazmıştı suybailknkoydum su bembeyaz oldu beyaz köpükler çıktı kimyasal heralde yarın direk hepsini full çöpe

Hile, dolandırma boldur. Bir de bilgisi olmadığı halde yanlış yönlendirenler var. Bana ilk acemilik zamanı beyaz silis diye mermer tozunu okutmuşlardı.

Cvp: Böyle nasıl oldu lucas ile loli yuvası..

banadakedi kumunu silisdiye kandirmaya calismislardi????abi

Geri