mailto:/2vv70ja.jpg
mailto:/29mq3xy.jpg
Merhabalar ismim Berk. Forumdada kaplumbağa konusundada ölümüne acemiyim
. 1 hafta 10 gün önce falan sevgilimin bana akıl almaz bi süpriz yapıp 2 kapluş alması üzerine ben işi büyütüp biraz daha almak istedim ve pet shopçu arkadaşıma 1 kapluş almak için gittiğimde fotoğraftaki büyük kaplumbağayı birinin bakamadığı için bıraktığını istiyosam almamı söyledi. Bende bi' hevesle aldım ama yüzü şişik gördüğünüz gibi. Aldığım yer, evde içtiğiniz antibiyotikten ver ezip suya karıştır inicektir dedi, bi avmde pet shopa sordum vitamin sür oraya masaj yap ezerek geçicektir dedi, netten ameliyat diye okudum, İÜ'de son sınıf veterinerlik okuyan kuzenim "böyle tropik hayvanları bize öğretmiyolar bana sığırı sor anlatayım bundan anlamam ama orası apse yapmış onu operasyonla almak lazım" dedi.. ben oturduğum semtten bi veterineri aradım oda "kliniğe gel bi ilaç var 3 tanesi 10 lira al onu geçer" dedi..
sonuç olarak her kafadan bi ses çıkıyo, bu olayı yaşayıp nasıl çözümlendirdiğini benimle paylaşıcak biri illaki vardır burda. Cevaplarınızı bekliyorum
mailto:/29mq3xy.jpg
Merhabalar ismim Berk. Forumdada kaplumbağa konusundada ölümüne acemiyim
sonuç olarak her kafadan bi ses çıkıyo, bu olayı yaşayıp nasıl çözümlendirdiğini benimle paylaşıcak biri illaki vardır burda. Cevaplarınızı bekliyorum