Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!banyoterligi' Alıntı:Gayet güzel gözüküyor su seviyesini arttırıp, biraz daha kum koyabilirsiniz. Bu arada sormak istediğim var. Akvaryumunuzun alt ve üst camlarındaki mobilya görüntüsünü veren yani camı kaplayan malzeme nedir? Cama cam durmasını istemiyorum akvaryumumun o yüzden soruyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
AEK' Alıntı:Telefondan girdiğim için lamba olduğunu farkedemedim. Ancak orada ilk defa masa lambası görüyorum. Güzel fikirOnun devrilme şansı yoksa sorun yok. Benim genelde üzerinde durduğum kuru alan güvenlik konusu oldu. Fazla tedbirli düşünüyorum
![]()
cem' Alıntı:mert o parça plastik, benim akvaryumu yaptırırken onu da inceleme fırsatı buldum. saç kaplama kadar olmasa da desteği var, siliconla yapıştırıyorsun ama görselliği güzel. ben önce onu düşünmüştüm fakat dışarı doğru 2 cm kadar bir pay atıyor. bende, max alan ende 50 cm'idi. camı 48'e düşürmemek için vazgeçtim. üzerine koyduğun yerde böyle pay varsa yaptırabilirsin. yada sadece üst kısıma. akvaryumun ölçüsünü alıp yapı marketlerdeki tablo bölümüne git ordan istediğin renkte ve desende bu plastik çerçevelerden kestirip kendin yapıştırabilirsin.