Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Bu dış filtreyi almalı mıyım?

XeuaHwaHero

Taç 5 Üye
mailto:/evcil-hayvan/sunsun-hw-603-b-mini-akvaryum-dis-filtresi-107352448

60 litrelik akvaryum için idealmidir ne dersiniz? Kullananlar yorumlarını yazabilirmi

Cvp: Bu dış filtreyi almalı mıyım?

bence 60 litre için sepetli iç filtreler var yani sepetli dediğim içine istediğini koyabiliyorsun ama bunda sadece sünger var mekanik filtre yapar

mailto:/evcil-hayvan/jebo-625-dis-filtre-sok-fiyat-ucretsiz-kargo-105402964

bu nasıl peki

Bu daha iyi ama sesli olur biraz... İçine sonradan istediğin malzemeleri eklersin bu yeterli olur

50 tlyi geçmeyecek şekilde dediğiniz gibi sepetli hem mekanik hem biyolojik filtrasyona yardımcı olabilecek bir iç filtre öneriniz varmı?

bence 50 lira ona verene kadar jebo daha iyi olur gibi

ama isterseniz akşam araştırırım

Dış filtreden vazgeçtim şuan için

http://www.mamaci.net/U1429,244,jeneca-ipf-4200l-akvaryum-ic-filtresi.htm

bunu düşünüyorum. Bunun boyu ne kadar acaba ya güçlü birşeye benziyor

bunun motorunu geliştirdiler. gücü düşürüp kapasitesini artırdılar. boyu en azından 30 cm vardır. alisarp bunu almıştı sanırım o söyler eski modeli bu. bunda fıskiye borusu da var.
http://www.mamaci.net/U1424,244,jeneca-ipf-1253-akvaryum-ic-filtresi.htm
bende bu filtre var 25 lt'lik karantina akvaryumu ile 110 litre su alan akvaryumda kullandım işimi gördü. ama diğeri daha gelişmiş model.

akvaryum boyu 50 cm benim dediğim büyük gelir o halde. Ya bana güçlü birşey lazım boyu biraz küçük olacak ama güçlü olacak. Elimde dophin 1000 f var bi halta yaramıyor

o zaman bir üst yorumda linkini verdiğim filtreyi al. jeneca IPF 1253 borudan sirkülasyonu da ayarlarsın. ben fıskıyenin ucundaki plastiği çıkarıp öyle kullanıyordum.

Evet iki sepetli olan bende var boyunu olctum 34 cm akvaryum yuksekliginiz ne kadar ? Icine denitrate koyarak yararli bakteri kulturunu de olusturabileceginiz icin iki sepetliyi oneririm 4200 yani
Selale aparati cikmiyor ama bende sobo ic filtrede var onun selale aparati uyuyor mesela ama ben yinede kullanmiyorum o ayri goruntu kirliligi yapiyor bence

Eheim, Pickup 2006 bunu alacağım karar verdim son olarak size sorayım dedim almalımıyım?

Acikcasi okadar para vermeye gerek yok diye dusunuyorum
Tabi kalitesi tartisilmaz bir marka

2008 daha iyi olabilir

2008 almanı öneririm. 41 lt karantina akvaryumumda iyi iş gördü Eheim 2008.

Eheime o kadar para vericegime diş filtre alsam daha mantıklı herhalde ama dış filtre için minimum su miktarı ne kadar olmalı acaba. Akvaryumum biraz küçük. 1 sene sonra büyütmeyi düşünüyorum şuan 20 25 litre su var

Akvaryum hemen degismeli
Evet dis filtre olmaz o akvaryuma

Akvaryum çok küçükmüş. Buna masraf yapma. Önce akvaryum büyümeli.

akvaryum boyu 50 cm yüksekliğide 40 falan sanırım. haziran gibi dolaplı büyük akvaryuma geçeceğim. bunu idareten aldım

mailto:/wvBX84.jpg

mailto:/w1AVDN.jpg

mailto:/wLqZgZ.jpg

mailto:/Krb683.jpg

bu dijital filtreyi okumayı beceremedim :) ısıtıcıda 28 e ayarlı ama

mailto:/e7G7MN.jpg

Bu derecelere güvenmiyorum ama doğru kabul edip ısıyı biraz düşür.
Isıtıcıyı biraz daha suya sok. Cam bölüm komple içeride kalsın.
Diğer her şeyin konumu iyi. Ama şu taşlar problem. Kuru alandaki ve tabandaki taşları kaldır derim. Zaten renkliler salınım yapar. Küçükleri yutma riski var. Birde temizlik için bence ilk sorun bunlar.
Eğer test kitin olsa su değerlerini ölç derdim.

kuru alandaki taşlar yapışık. Köpüğü sıktıktan hemen sonra yapıştırdım. Keşke derz atıp rengini kaya renginde yapsaydım diye pişman oldum.

mailto:/evcil-hayvan/sunsun-hw-603-b-mini-akvaryum-dis-filtresi-107352448

emre abi bunu almayı düşünüyorum. Araştırdım biraz kullanan herkes memnun kalmış. Büyük akvaryuma geçince daha iyi birşey alacağım. Şuan için bulanıklık gitse yeter. Yarın genel temizlik yapıp tüm taşları çıkaracağım

Geri