Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Bu fiyatlar nasıl ?

amet42

Bronz 5 Üye
Katılım
15 Tem 2010
Mesajlar
30
Isıtıcı , Filtre , akvaryum ..

Camı çok kalın gibi gelmedi bilmiyorum 6mm 8mm arasında ne kadar fark vardır :)

Çok göz önünde bir akvaryumcu değil , fiyatları da çok pahalı değil genel olarak da öyle yani .. Biraz da bilgili bi herif gibi geldi :D millet cam kapta ya da akvaryuma kuru alansız koyar, bu akvaryumcu 6-7 tane koymuş ama yüzecek alanları da kuru alanları da var hayvanlar mutlu mesut yüzüyorlardı da biraz açık renkli geldi benim kaplumbağama göre.. Yavru olduğu için olabilir mi ?

Uzun bir şeyler yazdım ama kapluşlara adam akıllı bakıyım diye, bi de benim kaplumbağamın yanında rahatça yaşayabilir mi yavru alsam , benimki 6 aylık flan.. dururlar mı birlikte saldırmadan.. yavrunun erkeğini dişisini neredn anlarım, forumda inceliyorum ama vaktiniz varsa kısaca açıklayabilir misiniz?

Son olarak

Akvaryum 20 TL (Akvaryum büyüklüğü 80x36x60 ya da 80x28x45 dır yüksekliğinin 80 olduğuna eminim de :D )
Isıtıcı + Filtre 30 TL = 15er lira yada 10+20 lira şeklinde bişeydi..

Fiyatları uygun mudur ?
 
Uygun mu derken fiyatlar uygun da normal fiyatları bu şekilde midir başka yerden mi alıyım yani..Ne kadar paran olursa olsun fazla para vermek istemez insan bişeye :)
 
Güneşlendikce,büyüdkce rengi değişebiliyor :)
Yeni bir kaplumbaga almamanızı tavsiye ederim tartısma olabilir. cinsiyetini kaplumbaganız 10-12 cm e ulaştığında anlayablirsiniz
Fiyatlar uygun gibi gözüküyor fakat ısıtcı ve filtrenin markası nedir?
 
Isıtıcın filtre fiyatı normal geldi.. akvaryum da fena halde ucuz... Eskişehirde 60*30*20'lik bir akvaryum ancak camcıda yaptırırsak 30 olur o da petshoptaki gibi kalın tahta kenarları kapağı vs olmaz dolayısıyla.... Petshopta en küçükleri 50'den başlıyor.. Bence o akvaryumu alın derim
 
İnceledim forumu da iki kaplumbağa iki kat uğraşı istiyor sanırım.. tek almak daha mantıklı görünüyor yani bir tane bak adam akıllı bak :) 2 tane yavru alınınca onlar alışıyor mu birbirine onlar da tartışır mı :)
 
Onunda bir garantisi yok kesin anlaşır ya da tartısır diyemeyiz
 
İkisini yavru olarak aynı anda alırsanız ikisi de ilk kez alışacağı ortama girdiğinden alışırlar birbirlerine fakat büyüdüklerinde biri erkek biri dişi ya da ikisi de erkek çıkarsa büyük problem olur.. Ayrıca büyüdükçe daha fazla ısırıyorlar hem birbirlerinin yemine dadanırlar ve yem anlarında iki kat ısırık demek .. Ben birinden kurtaramıyorum elimi sallaya bağıra ikisinden nasıl kurtarırdım bilemem... Daha güçlü bir filtre, iki kat faha büyük bir akvaryum daha büyük bir kuru alan gerektirebilir.Ve iki kat kaka. :))))))
 
alınacaksa da bir tane şeker bi kaplumbağa yeter yani :)

akvaryum+filtre+ısıtıcı 50 lira oluyor.. 70cm değil de 60 cm yüksek bile olsa bana yeterli bi yükseklik geldi, adam yarısına kadar su doldurmuş, kaplumbağalar rahat rahat yüzüyordu yani.. tam emin değilim az sonra giderken bi daha soruyum da 60 cm 70 cm yükseklik ne kadar bizm kapluşa yuva olur :)
 
Geri
Üst