Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Bu haber doğru mu ya?

Cvp: Bu haber doğru mu ya?

2-3 sene önceki haber. Evet uzak doğuda aksesuar olarak satıldı. dünyadan tepki gelince satışta düşüş oldu ama tamamen yasaklandımı bilmiyorum.

Cvp: Bu haber doğru mu ya?

Maalesef ki doğru, çinde yapılıyordu bu şuan yapılmıyor diye biliyorum ki doğrudur umarım. 

Sadece kaplumbağa'da değil, balık, kertenkele, bukalemun gibi bir sürü hayvan. 3-4 gün içinde ölüp kurtuluyorlar.

Cehennemde bu hayvanların çektiği acının 20 mislini sonsuza dek çekecekler zaten. Hayvanlara 3-4 gün eziyet edip kurtuluyorlar, bunlar ise sonsuza dek acı çekecekler. Allah belalarını versin dememe gerek yok zaten, alanda/satanda cehennemde sonsuza dek kalacaklar.

Çinliler en nefret ettiğim ırktır. Irkçı değilimdir ama nefret etmemek elde değil. (Yulin Köpek Festivali, Canlı Hayvanları anahtarlık yapılması vs. vs. daha bir çok sayılabilir.) Bunlara insan diyemessin, cehennem odunu diyebilirsin anca.

Birkaç sene evvel ayyuka çıkmıştı change.org uluslararası paylaşımda imza vermiştim şu an artık yapılmıyor.

Ama kaplumbağa yeniliyor. İngiliz marketi olan tesco çindeki marketinde kırmızı file içinde canlı kaplumbağa satıyordu standında yine ona da imza kampanyası yapıldı. Sonucu hatırlamıyorum ne oldu.

Çinde yaşayan bir arkadaşım gelmişti kaplumbağadan konu açılınca fakir aç insanlar nehirlerden topluyordu dedi.

Kaplumbağa harici daha neler var. Kaplumbağadan daha fazla acı çektirilen hayvanlar. Mide kaldırmaz.

Nette sınır yok yemek tarifi bile var.

Cvp: RE: Bu haber doğru mu ya?

cem' Alıntı:
Birkaç sene evvel ayyuka çıkmıştı change.org uluslararası paylaşımda imza vermiştim şu an artık yapılmıyor.

Ama kaplumbağa yeniliyor. İngiliz marketi olan tesco çindeki marketinde kırmızı file içinde canlı kaplumbağa satıyordu standında yine ona da imza kampanyası yapıldı. Sonucu hatırlamıyorum ne oldu.

Çinde yaşayan bir arkadaşım gelmişti kaplumbağadan konu açılınca fakir aç insanlar nehirlerden topluyordu dedi.

Kaplumbağa harici daha neler var. Kaplumbağadan daha fazla acı çektirilen hayvanlar. Mide kaldırmaz.

Nette sınır yok yemek tarifi bile var.

Maalesef öyleler, ne alıp veremedikleri var acaba hayvanlarla. 
Yulin Köpek Fesivali var bide bu cehennem odunlarının, her sene binlerce köpeği canlı canlı kızartıyorlar :(

Bunun dışında daha bilmediğimiz çok şeyler var, bu hayvanlardan daha eziyet çekenleri de var. :(

Bu yüzden en nefret ettiğim ırktır bu çinliler.

Geri