Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Bu hareketin amacı nedir?

ThunderVolt

Bronz 4 Üye
Arkadaşlar 3 aydır beslediğim kaplumbağam vardı yaklaşık 8-10 cm civarı.Geçen hafta yeni bir bebek kalpuş aldım:).Alıp suya koydum ve aradan 1-2 saat geçtikden sonra bunları gizli gizli izlerken benim büyük kapluş küçüğünün yanına yanaştı ve ellerini kendi kafasına doğru uzatıp elelrini titretmeye başladı.Bir nevi birşeyler anlatıyor gibiydi.Acaba ne amacı vardı o hareketin? Küçüğüne karşı birşeyler iletişim kurdupğuna eminim ama amacını anlamadım yardımcı olabilecek var mı?

BEn de kur diye düşündüm ama küçük kaplumbağa bozuk para kadar. Minicik yani.Benimki ise 3-4 aylık kadar en az..Yani kur yapması için biraz erken değil mi? :p

Bir Nevi Sıcak Bakış Diyebilirim O Kadar Yaş Farkında Kur Olamaz Diye Düşünüyorum Ama Bu Hareketin Anlamını Sorarsanız Bu Kur Hareketidir Ama 4 Ay Yaş Farkı Olan Kaplumbağalarda Görünemez Diye Tahmin Ediyorum..

Cvp: Bu hareketin amacı nedir?

bu kur yapma hareketi değildir. büyük olanın baskınlık gösterme mücadelesidir. küçük olana boyun eğdiriyor.

kapluşum bir gün yabancı ve hareketli bir müzik açtığımda cama yapıştı ve kafasını sallamaya başladı bu ne demek acaba ? :t65y:

hip hopçu oldu demek. :smile: gerçi onda el sallanıyor bu metalci olmuş. bu işin şakası.

o müzik için değilde sen akvaryuma yaklaştıysan. sana ulaşmak için camı yardıra yardıra gelmek istiyor. tabi sebebi de yem yemek. senin için değil.

Geri